Landtong

Landtong plaats

Fantastisch kamperen aan het water 8 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Landtong plaats

Unieke plekken aan het vaarwater

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze landtongplaatsen staat u uniek aan het open vaarwater. De hele dag kunt u genieten van alles wat langs vaart. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen boot in de haven neer te leggen.

Landtongplaatsen met water en elektra

De landtong plaatsen vindt u direct aan de Fokkesloot; een druk bevaarde route van Leeuwarden naar Drachten, dwars door Nationaal Park De Alde Feanen. Alle plaatsen hebben 10 ampère en een eigen kraan.

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de landtongplaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. De sanitair gebouwen zijn vanaf de landtong ongeveer op 5 a 10 minuten loopafstand. Auto’s mogen niet geparkeerd worden op de landtong maar op de daarvoor bestemde parkeerterreinen.

Prijzen en periodes

De prijzen van de landtong kampeerplaatsen variëren van € 22,50 tot € 35,- per nacht (o.b.v. 2 personen). Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan. LET OP: Van 16 juli tot 21 augustus zijn de vaste wisseldagen op vrijdag en zaterdag.

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 10 ampère stroom
  • Aan het water Aan het water
  • kraan Water op iedere plek