Kom kamperen in de meivakantie

en geniet van de Friese meren

Camping meivakantie

Camping meivakantie in Friesland

Bent u op zoek naar een mooie en gezellige camping in Friesland voor de meivakantie? Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke meivakantie! Met kampeerplaatsen aan het water te midden van Nationaal Park De Alde Feanen bent u verzekerd van een heerlijke vakantie.

Kamperen met eigen tent, caravan of camper

Onze camping beschikt over 400 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.  Tijdens de meivakantie kunt u zwemmen in ons openluchtzwembad, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving. Ook is er in de omgeving van de camping in Friesland tijdens de meivakantie veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom uw meivakantie kunt u goed doorbrengen op Camping It Wiid.

Bekijk de plattegrond

Camping meivakantie gezocht…? kies voor Camping It Wiid

Genieten van een heerlijke meivakantie in Friesland, boek dan tijdig uw vakantie bij Camping It Wiid. Heeft u vragen of hulp nodig bij een reservering, bel ons op 0511-539223. Onze medewerkers staan tijdens kantooruren graag te woord, tevens bestaat de mogelijkheid om online een reservering te maken via de website.

Boek nu online »

Wat onze gasten zeggen

Heerlijk verblijf in een prachtige omgeving!

Prachtig, het uitzicht over het water. Echt genieten!

- Fam. P. van Ouwenhand

Heerlijke camping in Friesland! Mooie ruime kampeerplaatsen.

- R. van Rozebottel

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.