Vakantie vieren op een camping met bungalows in Friesland?

Vakantiepark It Wiid in Eernewoude

Camping met bungalows

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u bungalowpark It Wiid.  Deze prachtige camping met bungalows in Friesland ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

De camping  met bungalows beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. U heeft ruim keus aan kampeerplekken. Beschut plekje of toch liever een plaats direct aan het water? De keuze is aan u. Camping it Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen.
Tevens bestaat de mogelijkheid om een stacaravan huren, chalet te huren of een bungalow  (4, 6 of 8 persoons) te huren.

In het gebied rondom de camping met bungalows  kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij de camping  met bungalows uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op de camping met bungalows aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien. Voor meer informatie betreffende de bootverhuur;

www.bootverhuur-eernewoude.nl 

Camping in Friesland

De unieke ligging van Camping “It Wiid” in het hart van Friesland is de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken. Binnen de kortste keren bent u in Leeuwarden, Drachten of een andere plaats in Friesland. Eén van de mooiste mogelijkheden om Friesland te ontdekken is vanaf het water. Er wordt namelijk niet voor niets gezegd “Nergens is Friesland zo mooi als vanaf het water!

Ontdek meer over Campings Friesland

Faciliteiten

Camping “It Wiid” wordt bij Zoover met een 8.5 en bij de ANWB met een 8.9 beoordeeld. U kunt heerlijk tot rust komen of mee doen met één van de vele activiteiten die worden georganiseerd. Bezoek het zwembad met glijbaan, neem een cursus zeilen of ontdek de wat ons recreatieteam allemaal organiseert. Met faciliteiten als een eigen supermarkt, eetcafé, bootverhuur en wifi op de hele camping bent u van alle gemakken voorzien.

Alle faciliteiten op een rij

  • Openluchtzwembad
  • Supermarkt
  • Eetcafé
  • Watersport
  • Wifi KPN Hotspots
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.