Camping Nederland

Vakantie vieren op een camping in Nederland?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid. Deze prachtige camping in Nederland ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

De camping in Nederland is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U en uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op It Wiid.

Prachtige omgeving en natuur

In het gebied rondom deze camping in Nederland kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

U kunt bij deze camping uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op deze camping in Nederland hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Kortom: It Wiid is een camping in Nederland waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

Meer informatie over camping Nederland

Meer informatie over Camping Nederland vindt u op deze website. Bekijk ook eens de arrangementen en last-minutes!

Boek direct online

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.