Kom genieten tijdens Pinksteren

Zowel vakantiehuizen als kampeerplaatsen!

Camping Pinksteren

Zoekt u een leuke camping met Pinksteren? Tijdens Pinksteren biedt Camping It Wiid u een prachtige vakantie in Friesland.

Camping It Wiid heeft tijdens Pinksteren mooie kampeerplaatsen aan het water, maar ook beschutte plekken en kindvriendelijke plaatsen. Daarnaast verhuren wij diverse vakantiewoningen: 6-persoons en 8-persoons woningen op de camping en 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons op Buitenplaats It Wiid.

Er zijn veel faciliteiten; U kunt zwemmen in ons openluchtzwembad, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving. Ook is er in de omgeving bij de camping tijdens Pinksteren veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom: uw Pinksteren kunt u goed doorbrengen op Camping It Wiid.

Kamperen met eigen tent, caravan of camper

Onze camping beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water. Tijdens Pinksteren kunt u een boot huren, fietsen, wandelen in nationaal park de Alde Feanen en genieten van de prachtige omgeving.  Tevens is er in de omgeving van de camping tijdens Pinksteren veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom, Pinksteren 2015 kunt u goed doorbrengen op Camping It Wiid te Eernewoude (Friesland). Op de camping zelf zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, supermarkt, eetcafe, snackbar en bootverhuur.

  • Standaardplaatsen zijn met elektra en water: dit zijn de kampeervelden; X (4 ampère)  en Z (10 ampère)
  • Landtong: Prachtige plaatsen direct aan het water. Deze plekken hebben 10 ampère en water.
  • Comfortplaatsen  hebben min. 10 ampère stroom ,water, riool : Veld Y en Zomer 14-1, 14-2, 14-3 (aan de Fokkesloot).
  • Comfortplusplaatsen hebben 16 ampère stroom, water, riool en CAI: Veld A, B, C, D, F, W en Q. Zomer 5-1, HT1 t/m HT4.
  • Camperplaatsen: verharde plaatsen op veld S. deze plekken hebben stroom en water.
  • Elke comfortplaats heeft een eigen kast met alle voorzieningen.

Boek uw kampeerplaats!

Vakantiehuis tijdens Pinksteren

Naast het kamperen kunt u bij ons ook een vakantiehuis huren. Zowel op de camping zelf als op Buitenplaats It Wiid, het vakantiepark direct naast de camping. Op de camping hebben wij 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen. Deze liggen rondom een haven en enkele hebben een directe ligging aan de Fokkesloot, een belangrijke waterverbinding tussen Leeuwarden en Drachten.  De vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid liggen allen direct aan het water (binnenvaarten).Via het park vaar je zo het open water op.  Voor een vakantiehuis aan het water bent u op Camping en Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres!

Ontdek onze vakantiewoningen

Camping in Friesland en bootverhuur

In het gebied rondom de camping kan met Pinksteren prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij camping It Wiid uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op de camping tijdens Pinksteren hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Bootverhuur Eernewoude

Camping Pinksteren gezocht… kies voor Camping It Wiid

Genieten van een heerlijke Pinksterweekend op de camping in Friesland, boek dan tijdig uw vakantie bij Camping It Wiid. Heeft u vragen of hulp nodig bij een reservering, bel ons op 0511-539223 of stel een vraag via contact.

Boek direct

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.