Landtong

Premium plaats

Fantastisch kamperen aan het water 12 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Premium plaats

Prachtig gelegen aan het water

Al onze premium plaatsen zijn op velden die direct aan het water zijn gelegen. De faciliteiten op de plaatsen verschillen van elkaar, maar u heeft altijd een eigen water- en elektra aansluiting op uw plaats.

Premium – Landtong

De landtong plaatsen zijn onze meest unieke plaatsen, direct gelegen aan het vaarwater. De landtong ligt aan de Fokkesloot; een druk bevaarde route tussen Leeuwarden en Drachten. Alle plaatsen hebben 10 ampère en een eigen kraan.

Premium – veld A, Q en HT

De velden A, Q (30 t/m 66) en HT zijn ook direct gelegen aan het water. Velden A en HT zijn populair doordat er de hele dag bootjes langs varen van en naar het dorp. Ook liggen deze plaatsen dicht bij het sanitair gebouw. Bij veld Q is een 60 meter breed zandstrand, leuk voor kinderen. Alle plaatsen hebben eigen 16 ampère-, water-, vuilwater- en TV aansluiting

Premium – veld Y, 14-1 t/m14-3

Veld Y is gelegen aan een binnenwatertje. Hierdoor kunt u uw boot direct voor de plaats neerleggen, kampeert u mooi beschut maar wel direct aan het water. Hier heeft u bij de plaats een eigen 10 ampère stroomaansluiting, waterkraan en vuilwaterafvoer. De plaatsen 14-1, 14-2 en 14-3 liggen direct aan Fokkesloot en hier heeft u 10 ampère en een eigen waterkraan.

Overige faciliteiten op uw kampeerplaats

Op onze Premium plaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. Auto’s mogen niet geparkeerd worden bij de plaats maar op de daarvoor bestemde parkeerterreinen.

Prijzen en periodes

De prijzen van de Premium kampeerplaatsen variëren van € 26,00 tot € 38,00 per nacht (o.b.v. 2 personen). Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan. LET OP: Van 15 juli tot 20 augustus zijn de vaste wisseldagen op vrijdag en zaterdag. Incheck op de camping is vanaf 13:00 uur; uitcheck voor 12 uur. 

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 10 ampère stroom
  • Aan het water Aan het water
  • kraan Water op iedere plek