Landtong

Premium plaats

Fantastisch kamperen in Friesland aan het water 11 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Premium plaats

Prachtig gelegen aan het water

Al onze premium plaatsen zijn op velden die direct aan het water zijn gelegen. De faciliteiten op de plaatsen verschillen van elkaar, maar je hebt altijd een eigen water- en elektra aansluiting op je plaats.

Premium – Landtong

De landtong plaatsen zijn onze meest unieke plaatsen, direct gelegen aan het vaarwater. De landtong ligt aan de Fokkesloot; een druk bevaarde route tussen Leeuwarden en Drachten. Alle plaatsen hebben 10 ampère en een eigen kraan.

Premium – veld A, Q en HT

De velden A, Q (30 t/m 66) en HT zijn ook direct gelegen aan het water. Velden A en HT zijn populair doordat er de hele dag bootjes langs varen van en naar het dorp. Ook liggen deze plaatsen dicht bij het sanitair gebouw. Bij veld Q is een 60 meter breed zandstrand, leuk voor kinderen. Alle plaatsen hebben eigen 16 ampère-, wateraansluiting en vuilwaterafvoer. TV aansluiting is mogelijk.

Premium – veld Y

Veld Y is gelegen aan een binnenwatertje. Hierdoor kun je jouw boot direct voor de plaats neerleggen, kampeer je mooi beschut maar wel direct aan het water. Hier heb je bij de plaats een eigen 10 ampère stroomaansluiting, waterkraan en vuilwaterafvoer.

Premium – plek 14-1 t/m 14-3

De plaatsen 14-1, 14-2 en 14-3 liggen direct aan Fokkesloot (tegenover bungalow 14) en hier heb je 10 ampère en een eigen waterkraan.

Overige faciliteiten op jouw kampeerplaats

Op onze Premium plaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvang je per gezin 1 gratis WIFI code. Je kunt extra bijkopen via de receptie. Je kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heb je geen kaart of munten nodig. Auto’s mogen niet geparkeerd worden bij de plaats maar op de daarvoor bestemde parkeerterreinen.

Prijzen en periodes

Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan. Let op: in de hoogzomer zijn de vaste wisseldagen op vrijdag en zaterdag. Incheck op de camping is vanaf 13:00 uur; uitcheck voor 12 uur. 

  • 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan
  • 10 ampère stroom
  • Aan het water
  • Water op iedere plek