Standaard kampeerplaats

Standaard kampeerplaats

kamperen in prachtig Friesland 7 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Standaard kampeerplaats

Kamperen in prachtig Friesland

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze standaard kampeerplaatsen kunt met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Uiteraard mag u een eigen boot meenemen en deze in de haven leggen. 

Kampeerplaatsen met elektra

De standaardplaatsen op camping It Wiid zijn de velden J, X en Z. Alle standaardplaatsen hebben minimaal 4 (J)  tot  10 en 16 ampère (X en Z). Op de velden Z heeft u ook een eigen waterkraan. De plaatsen op X veld hebben gedeeltelijk een eigen waterkraan. Ook is er een tappunt op het veld. 

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de standaardplaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. De auto parkeert u op één van de parkeerplaatsen (niet op de kampeervelden). 

Prijzen en periodes

De prijzen van standaard kampeerplaatsen variëren van € 22,50 tot € 33,- per nacht (o.b.v. 2 personen). Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan.

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig Variërend van 4 tot 16 ampère stroom