Overal bereikbaar op Camping It Wiid

met gratis Wifi!

Camping met gratis Wifi

Op zoek naar een camping met draadloos internet? Voor steeds meer mensen wordt wifi op de camping een belangrijke eis. Naast het afwasteiltje hoort de laptop of tablet tegenwoordig tot de standaard kampeeruitrusting. Met wifi op de camping kan je eenvoudig mailen, chatten, muziek downloaden en bellen zoals u van thuis gewend bent.

Camping It Wiid in Friesland beschikt over een draadloos Wifi netwerk. De gehele camping in Friesland heeft Wifi-dekking en u kunt hier gebruik van maken via Wifi van KPN Hotspots.

U heeft GRATIS WIFI op Camping It Wiid!

Hoe werkt Wifi op de Camping It Wiid?

Om toegang te krijgen tot het Wifi netwerk van onze camping in Friesland hoeft u geen software te installeren. U ontvangt per gezin 1 gratis WIFI Code per kampeerplaats. Deze code is geschikt voor 1 apparaat. Tussendoor kunt u door uit te loggen wisselen met een ander apparaat. (NB: Dit dient wel via een aparte uitlog pagina te gebeuren!) Bij de huur van een vakantiehuis ontvangt u 4 gratis codes!

Tarieven voor draadloos internet

Via de Hotspots van KPN kunt u over de hele camping gebruik maken van Wifi. Meer toegangscodes nodig? U kunt bijkopen. De tarieven zijn als volgt:

Code geschikt voor 4 apparaten:

Midweek/ weekend€ 20,00
Week€ 30,00

Code geschikt voor 1 apparaat:

Dag€ 5,00
Midweek/ weekend€ 7,50
Week€ 10,00
Maand€ 30,00
Halfjaar€ 60,00
Jaar€ 90,00

Nadat u bent ingelogd op het Wifi netwerk van Camping It Wiid kunt u net als u van thuis gewend bent genieten van een snel draadloos internet.
Wifi op camping in Friesland werkt op basis van ‘Wi-Fi’ de standaard voor draadloos internet. Om snel draadloos te internetten heb je alleen een met Wi-Fi uitgeruste laptop, tablet of ander mobiel apparaat nodig.

Voor meer informatie over Wifi op onze camping in Friesland, kijk op de website:  www.kpnhotspots.nl

Wat betreft privacy wetgeving:
KPN houdt zich volstrekt aan alle regels omtrent veiligheid en privacy regels. 
Met betrekking tot het aftappen is hoofdstuk 13 van de Telecomwet van toepassing, deze passen we waar nodig en mogelijk (uiteraard) toe.
Referentie: http://wetten.overheid.nl/BWBR0009950/2017-07-01#Hoofdstuk13
Daarnaast is de Wet op de inlichtingen-en veiligheidsdiensten 2002 (Wiv) van toepassing.
Details over de implementatie van bovenstaande wettelijke kaders en/of specifieke opslag  (mogelijkheden en onmogelijkheden) zullen wij niet delen. Dit valt NIET onder Privacy, maar onder Staatsgeheim.
Wat betreft alle overige Privacy gerelateerde vragen/zaken kunnen we stellen dat KPN voldoet aan alle benodigde wet- en regelgeving. Hiervoor kan ik verwijzen naar https://www.kpn.com/algemeen/missie-en-privacy-statement/privacy-statement.htm.
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.