Zwembad met superlange glijbaan!

en apart peuterbad met waterspeeltuin

Camping met zwembad

Camping “It Wiid” beschikt over een eigen buiten zwembad. Het verwarmde zwembad is vanaf Hemelvaart t/m 1 september elke dag geopend van 8:00 tot 20:00 uur en wordt verwarmd tot een temperatuur van 25-26 graden. Dit verwarmen wordt gerealiseerd met behulp van zonne-energie. De superlange glijbaan van 65 meter zorgt voor veel zwemplezier in het zwembad, net als de waterspeeltuin voor de kinderen. Op de weide bij het zwembad kunt u op één van de ligbedden genieten van een boek of tijdschrift. verder is er een toiletgebouw met douches aanwezig.

Let op: Bij het zwembad is geen toezicht en duiken is niet toegestaan.

Zwembad op de camping

camping met zwembad

Verwarmd zwembad

Het zwembad op Camping ‘It Wiid’ is gedurende het hoogseizoen verwarmd. Dit betekent dat het vanaf het Hemelvaartsweekend tot en met 1 september verwarmd wordt tot 25-26 graden. Zo kan je altijd genieten van een lekker warm zwembad in de buitenlucht.

Bijzonder aan ons verwarmde zwembad is, is dat dit wordt gerealiseerd m.b.v. zonne-energie. Zo wordt er milieubewust omgegaan met de energie die nodig is voor de verwarming.

camping met zwembad

Zwembad met glijbaan

Een grote glijbaan van 65 meter lang! Daarmee is ons zwembad uitgerust! Een garantie voor veel waterpret bij het zwembad. Je klimt een kleine 10 meter omhoog via het trappenhuis om vervolgens zo snel mogelijk naar beneden te zoeven. Met als spetterend slotstuk een zo groot mogelijke plons in het zwembad te nemen.

camping met zwembad

Peuterzwembad

Voor de kleinsten onder ons is er het peuter speelbad. Het kleinere zwembad ligt naast het grote verwarmde zwembad en is geschikt voor peuters en kleuters. Het peuterbad is voorzien van 2 kleinere glijbanen. Onder begeleiding van ouders kunnen dus ook de kleinsten genieten van veel waterpret.

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.