Camping met faciliteiten voor kinderen

Campings met faciliteiten voor kinderen: It Wiid in Eernewoude

Bent u op zoek naar complete campings in Friesland om samen met uw kind op vakantie naar toe te gaan? Camping ‘It Wiid’ heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie met kinderen!

Faciliteiten

Camping It Wiid in Friesland is één van de campings waar rust en ruimte is maar daarnaast veel gezellige activiteiten zijn voor u en uw kind.
De camping beschikt over een groot zwembad met superlange glijbaan. Daarnaast is er een mooi peuterbad met leuke speelattributen. Het zwembad is gescheiden van het grote zwembad en daarom zeer veilig voor de kleinere kinderen. Campings It Wiid in Friesland beschikt daarnaast over een mooie speeltuin met speelattributen voor jong en oud. Om het terrein heen staan bankjes waar u rustig naar uw kind kunt kijken.

U hoeft de camping niet af voor boodschappen en dergelijke. Supermarkt It Wiid heeft alles in huis! Er is uitgebreide keuze in kruidenierswaren, brood, groente, fruit en vlees. Daarnaast wordt er speelgoed, souvenirs en hengel artikelen verkocht. U vindt er ook de beroemde Friese rokjes en bikini’s! Naast de supermarkt kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in eetcafé de Meerpaal. Het eetcafé is helemaal ingericht voor kinderen. U vindt er een aparte kinderhoek en er zijn speciale kindermenu’s.

Recreatieteam

In de zomervakantie wordt er door ons recreatieteam van alles georganiseerd. De activiteiten zijn voor jong en oud. Wij beginnen iedere ochtend met een knutseluurtje voor de allerkleinsten. Ook wordt er ’s avonds voorgelezen en gezongen. Gedurende de dag worden er diverse activiteiten aangeboden en ’s avonds is er ook aandacht voor de iets oudere jeugd. Bij aankomst krijgt u het complete programma in een overzichtelijk boekje.

Zeillessen

Op worden er op campings in Friesland zeillessen aangeboden. Camping It Wiid organiseert tijdens de Meivakantie en in juli en augustus optimist lessen voor kinderen tot 12 jaar. Voor jeugd vanaf 12 jaar wordt er les gegeven in een valk.

Meer informatie over de zeillessen

Kamperen

De comfort en comfort plus kampeerplaatsen op de camping zijn voorzien van alle faciliteiten: water, elektra, riool en CAI (kabel TV). Op enkele velden vindt u een speelhuisje of zandbak. Meer informatie vind u hier.

De toiletgebouwen die met een dikke 9 gewaardeerd worden door onze gasten, hebben een eigen kinder-ruimte en speciale babywas cabines. Douchen wordt een feestje!

Camping met kindersanitair

Bungalows

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Camping It Wiid heeft 20 bungalows op het terrein staan waarbij enkele direct aan het water. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim voor een gezin. De 6-persoons woningen hebben 3 slaapkamers en de 8-persoons vakantiehuizen 4 slaapkamers. De bungalows liggen dichtbij de speeltuin waar uw kinderen zelf heen kunnen lopen. Meer informatie vindt u hier.

Boek nu uw kampeerplaats of bungalow! »