Camping in het hart van Friesland

Campings in Friesland: Camping It Wiid in het hart van Friesland

Op zoek naar een camping in Friesland dat centraal ligt? Camping It Wiid ligt in het hart van Friesland. De winkelsteden Leeuwarden (Culturele Hoofdstad 2018!) en Drachten liggen op 15 auto-minuten. De camping ligt direct aan het water (watersport) en cultuur vindt u rondom (denk aan Leeuwarden, Dokkum of één van de andere Friese Elfsteden). Kortom, op verschillende vlakken bent u op Camping It Wiid op uw plek.

U vindt de camping dichtbij de N31. Daardoor is Camping It Wiid in Friesland gemakkelijk bereikbaar.

Diverse faciliteiten

Bootverhuur bij campings Friesland 'It WIid'Op Camping It Wiid vindt u verder diverse faciliteiten voor een volledige vakantie. Er is een uitgebreide supermarkt, een gezellig eetcafé, een snackbar, een openlucht zwembad, een grote speeltuin en een bootverhuur. Hier kunt u diverse boten huren van motorboot tot sloep, zeilboten en kano’s. Ook is er een fietsverhuur waar sinds 2015 ook E-Bikes worden verhuurt.

Meer informatie over bootverhuur »

Kampeerplaatsen en vakantiehuizen

U kunt op camping It Wiid terecht voor zowel kampeerplaatsen als vakantiehuizen.

Kampeerplaatsen

Kamperen aan het water op één van de mooiste campings in Friesland 'It Wiid'Camping It Wiid in Friesland heeft zowel standaard plaatsen (met stroom) als Comfortplaatsen (stroom, water, riolering en CAI). U heeft keuze uit plaatsen aan het water, beschutte plaatsen, centraal gelegen of juist rustig gelegen plaatsen. Klik hier voor een plattegrond.

Meer informatie kamperen op It Wiid »

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen aan het water bij Camping It Wiid in het hart van FrieslandNaast kamperen kunt u bij camping It Wiid in Friesland ook terecht voor vakantiehuizen. Op de camping zelf verhuren wij 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen. Deze huizen liggen rondom een haven en enkele hebben een unieke ligging aan het water (Nummer 5 t/m 10). Daarnaast verhuren wij ook 4-persoons (wald), 6-persoons (Wetter) en 8-persoons (Wiid) vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid. Deze woningen liggen direct aan het water en hebben (meestal) een eigen aanlegsteiger.

Meer informatie over de vakantiehuizen »

Wij zien u graag eens op Camping It Wiid in het hart van Friesland!

Boek vandaag nog een plaats op Camping It Wiid!