Direct aan het water kamperen

Kamperen aan het water op It Wiid in Friesland

Bent u op zoek naar kamperen direct aan het water? Op Camping It Wiid in Friesland vindt u deze kampeerplaatsen. Bijna nergens kun je zo aan het water staan als op Camping It Wiid! Wij bieden diverse kampeerplaatsen aan op bijvoorbeeld de landtong waar de kampeerplaatsen zo’n mooie directe ligging aan het water hebben. U kunt vanuit uw voortent vissen! Dit maakt camping It Wiid uniek ten opzichte van andere campings in Friesland of zelfs campings in Nederland. Kortom, boek een kampeerplaats aan het water en geniet!

Er zijn maar enkele campings die zo’n mooie ligging hebben als Camping It Wiid en waar u kunt kamperen aan het water. De camping ligt centraal In Friesland aan het Nationaal Park de Alde Feanen. Schepen nemen vaak deze route van Leeuwarden naar Drachten. Maar ook is het een natuurgebied die door al haar vaartjes en meertjes een aantrekkingskracht heeft op alle soorten watersporters. Het gebied is één van de mooiste gebieden van Nederland.

De kampeerplaatsen aan het water hebben diverse voorzieningen zoals stroom en water.

 

 

Unieke ligging aan het water

Onze Camping in Friesland onderscheidt zich door haar ligging. U vindt hier water en alle voorzieningen die u nodig heeft voor uw perfecte vakantie. Op zoek naar rust? Ook dat vindt u op onze camping in Friesland. Meer vertier? Kijk eens naar onze faciliteiten. Er valt genoeg te beleven. ook hebben wij een zusterbedrijf De Kuilart in de zuidwesthoek. Ook dit vakantiepark ligt direct aan het water en heeft bovendien een prachtig binnenzwembad! (Nieuw 2022)

Voor een vakantie in Friesland is het huren van een boot ook zeker een aanrader! Natuurlijk mag u ook zelf een boot meenemen. U legt uw boot voor uw plek of u krijgt een plek in één van onze vele haventjes. Boek vandaag nog een kampeerplaats aan het water!

Direct reserveren aan het water