Corona Virus

De stand van zaken

Corona virus

Laatste update: 28-03-2020 10:00

Laatste update: helaas hebben wij n.a.v. de noodverordening van 27 maart de toiletgebouwen ook moeten sluiten. In ieder geval tot 6 april. Wij hadden allerlei maatregelen getroffen maar helaas is dit toch besloten voor heel Noord-Nederland. In de komende dagen zullen wij ons best doen en pleiten voor opening van de gebouwen na 6 april. NB: het legen van uw chemisch toilet aan buitenzijde gebouw is wel mogelijk. Ook voor campers is het chemisch toilet geopend.

We zijn geopend, met maatregelen

Camping It Wiid is ondanks alles geopend! Dat mag, mits wij ons de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid voldoen: “Op locaties zoals vakantieparken gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.”  

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden en hier krijgt u schriftelijk bericht van).

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

  • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
  • 1,5m afstand houden, overal!
  • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
  • Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact!

Camping It Wiid maatregelen

Op Camping It Wiid gelden:

  • U kunt alleen gebruik maken van een accommodatie/kampeerplaats of boot indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt. 
  • Receptie: maximaal 1 gast per balie medewerker mag naar binnen. Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch.
  • Speeltuin/voetbalveld: alleen toegankelijk voor kinderen (tenzij u met uw gezin de enige bent). Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen, met name in onze toiletgebouwen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. Bij elke WC en de wastafels hangen alcohol/desinfecterende spray dispensers. Gebruik deze om contactpunten schoon te maken. Wij maken extra schoon, maar u zult begrijpen dat wij niet na elk gebruik de contactpunten kunnen schoonmaken. Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen zullen wij de toiletgebouwen sluiten ten tijde van een schoonmaakronde. 
  • U kunt geen bezoek ontvangen op het park.
  • Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe: dus ook geen opa/oma, kinderen en kleinkinderen.

Faciliteiten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag 15 maart j.l. besloten om ook de horecagelegenheden te sluiten. Het restaurant blijft daarom tot nader orde gesloten.

De supermarkt en snackbar (afhaal) zijn beide geopend. Ook hier gelden de extra maatregelen.

Zoals hierboven uitgelegd zijn de toiletgebouwen op last van een noodverordening in heel Noord-Nederland gesloten.

Annuleren

Op dit moment is het Corona virus geen geldige reden voor kostenloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron

Voucher

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u gezien het virus toch geen zin in de vakantie dan hebben wij daar begrip voor. Als gastvrij bedrijf willen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet komen in deze tijden. Vandaar dat wij werken met een voucher regeling. 

Heeft u geboekt met een aankomstdatum vóór 4 mei? En wilt u deze verzetten? Neem dan contact op met onze receptie om uw verblijf naar een latere datum te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken. Op dit moment geldt dat reserveringen vanaf 4 mei niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het corona-virus. Wij adviseren u het even af te wachten, aanbetalingen kunnen desgewenst in overleg opgeschort worden.

Vakantie samenstelling mag niet meer?

Het kan zijn dat u van plan was samen met een ander gezin of met vrienden op vakantie te gaan. De overheid verbiedt deze samenkomst. Wij kijken graag met u naar mogelijkheden om u vakantie, op een andere manier, eventueel alsnog te laten doorgaan. Heeft u geboekt met een aankomstdatum vóór 4 mei? Neem contact op met receptie om hierover te overleggen. Voor reserveringen vanaf 4 mei vragen wij u het nog even af te wachten.

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.