Corona Virus

De stand van zaken

Corona virus

Laatste update: 10-06-2020 13:00 uur

We zijn geopend, met maatregelen

Wij zijn open! Ook de toiletten zijn weer geopend en vanaf 15 juni mogen ook de douches weer open. Dat betekent dat vanaf 15 juni alles weer open is op ons park! Het zwembad, bootverhuur, de horecaen supermarkt. Natuurlijk alles in achtneming van de RIVM maatregelen.

Overal op It Wiid zijn deze maatregelen genomen en gedragsregels opgesteld, hiervoor is een protocol opgesteld. Deze is samenwerking met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON en in samenspraak met de gemeente ontwikkeld.

Belangrijkste regels

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen en de op de camping geldende regels:

Voor aankomst…

 • Hoest je, ben je verkouden of heeft een gezinslid koorts, blijf dan thuis!
 • Neem kennis van de geldende maatregelen op de camping en ga na of uw vakantie plannen passen binnen de huidige RIVM maatregelen.
 • Regel zoveel mogelijk vooraf per mail of telefonisch. Betaal vooraf, per overboeking.
 • Graag 1 persoon per gezin op de receptie tijdens het inchecken, informatie vragen etc. Zo kunnen wij de 1,5 meter handhaven.
 • Geef uw kenteken van tevoren door (vooral bij kampeervakanties) zodat u door kunt rijden en drukte op de receptie vermeden wordt.

Altijd… 

 • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar. 
 • Vermijd grote groepen, vooral in binnenruimtes.
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 • Bezoek ontvangen bij uw accommodatie/kampeerplaats mag, maar houdt 1,5 meter en voorkom samenscholing.
 • Ouders zijn niet toegestaan in het Kwetternest tijdens het binnenshuis recreatieprogramma (bijv. knutselen). U mag wel op gepaste afstand en met de 1,5 meter richlijn in acht, komen kijken.

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden en hier krijgt u schriftelijk bericht van).

Faciliteiten

Zwembad

Het zwembad van It Wiid is geopend. Het bad wordt verwarmd en u kunt gewoon zwemmen mits u de 1,5 meter eis overal in het zwembad in acht neemt (uitgezonderd: binnen 1 huishouden of kinderen onder de 12 jaar). Voorkom drukte bij de glijbaan en het speeltoestel en/of volg de signalering op indien een wachtrij ontstaat.

Sanitaire voorzieningen

De sanitair gebouwen zijn weer volledig geopend.

Eetcafé, snackbar en supermarkt

De snackbar en de supermarkt zijn geopend. Eetcafé de Meerpaal is vanaf 1 juni weer geopend. Voor de supermarkt geldt; ga zo veel mogelijk alleen boodschappen doen. Voor de snackbar is vooral de richtlijn voor de wachtrij belangrijk.

Eetcafé protocol vanaf 1 juni

Annuleren kampeerplaatsen

Op dit moment is het Coronavirus geen geldige reden voor kosteloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering.

Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron.

Boeking kamperen verzetten

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw kampeervakantie de komende tijd gewoon door kan gaan. Heeft u gezien het virus toch niet de mogelijkheid om op vakantie te gaan dan hebben wij daar begrip voor. Als gastvrij bedrijf willen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet komen in deze tijden. Vandaar het volgende aanbieden:

Heeft u een kampeerplaats geboekt met een aankomstdatum tot 15 juni? En wilt u deze verzetten? Neem dan contact op met onze receptie om uw verblijf naar een latere datum te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken.

U kunt uw kampeerboeking omzetten naar een ander moment mits daarbij de volgende voorwaarden in acht worden genomen:

 • Voordat de boeking definitief omgezet kan worden ontvangen wij (indien van toepassing) graag het restant, zodat het totaalbedrag is voldaan.
 • De boeking kan omgezet worden naar een ander moment of eerst tijdelijk in een tegoed. 
 • De nieuwe aankomstdatum dient binnen 1 jaar na de oorspronkelijk aankomstdatum te vallen.
 • Mocht u binnen een jaar geen gebruik maken van het openstaande tegoed dan komt het tegoed te vervallen. 
 • Geld terug krijgen is in geen geval mogelijk.
 • In het geval van een tegoed refereer bij het maken van een nieuwe boeking graag naar het oorspronkelijke reservering nummer, dat is u referentienummer. 
 • Let op: dit geldt niet voor seizoenplaatsen. Neem bij vragen contact op met de receptie.

Op dit moment geldt dat reserveringen vanaf 15 juni niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het Coronavirus.

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.