Corona virus

Laatste update: augustus 2021

gelukkig mag er weer heel veel! Ontspannen en genieten bij Camping It Wiid kan gelukkig altijd! Ervaar de rust en voel de vrijheid in het mooie Friesland. Ons park ligt midden in nationaal park de Alde Feanen. U kunt hier prachtig varen, wandelen, fietsen en vissen.

Bekijk het positief en ontdek wat er allemaal kan:

Wij volgen de RIVM richtlijnen en wij vragen onze gast om deze richtlijnen te volgen.

Voor Camping It Wiid hebben wij de maatregelen als volgt doorgevoerd:

  • Receptie: de receptie is geopend en je bent welkom binnen maar wij willen je vragen met maximaal 1 persoon per gezelschap/boeking de receptie te betreden.
  • Verhuuraccommodaties: houd hier voornamelijk de richtlijn van het RIVM aan.
  • Sanitaire voorzieningen: de sanitaire voorzieningen zijn vanaf 19 maart geopend. Wij maken extra schoon. Wij vragen u 1,5 meter afstand te houden en zelf extra hygiënemaatregelen te nemen.

Goed te weten:

  • Alle toiletten en douches zijn geheel afgesloten cabines met een eigen afzuiging.
  • In alle toiletten vindt u desinfectie spray.
  • Horeca: Het eetcafe blijft volgens landelijke voorschriften vooralsnog gesloten. Echter vanaf 26 maart gaat de snackbar wel open, hier kunt u ook maaltijden afhalen. De medewerkers dragen een mondkapje, wij vragen onze gast ook een te dragen. 
  • Supermarkt: Vanaf 26 maart gaat de supermarkt open. Hier gelden maatregelen zoals in een van uw lokale supermarkt. De medewerkers dragen een mondkapje, wij vragen onze gast ook een te dragen. 
  • Zwembad : Het zwembad is weer gewoon geopend tijdens het seizoen. Er gelden geen specifieke maatregelen.
  • Tennisbaan: Je kan gebruik maken van de tennisbaan.

Annuleren reservering

Op dit moment is het Coronavirus geen geldige reden voor kosteloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. Lees goed onze annuleringsvoorwaarden door!

Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron.

Boeking verzetten

Op dit moment geldt dat reserveringen niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het Coronavirus. Woont u in het buitenland en gelden hier andere regels m.b.t. reizen naar Nederland, neem dan even contact op met de receptie.