Elfstedentocht

Zoekt u tijdens de Elfstedentocht accommodatie in Friesland? Dan hebben wij de ideale accommodatie tijdens de Elfstedentocht in Friesland.

Camping It Wiid beschikt over comfortabele bungalows waar u voor, tijdens en na de Elfstedentocht Friesland tot rust kan komen. De bungalows liggen centraal in Friesland en dus ideaal voor bezoek of deelname aan de Elfstedentocht. De bungalows beschikken over 3 of 4 slaapkamers en zijn prachtig gelegen in de Alde Feanen. De Elfstedentocht Friesland is gemakkelijk te bereiken; de start in Leeuwarden is 15 autominuten rijden.  Wij zien u graag op camping It Wiid. Informeer naar onze aanbiedingen tijdens de Elfstedentocht Friesland.

Vakantiehuizen op de Camping tijdens de Elfstedentocht

 • 6 persoons bungalows
  Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.
 • 8 persoons bungalows
  De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk de vakantiehuizen op de camping

Vakantiehuizen op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats tijdens de Elfstedentocht

 • 4 persoons Wald bungalow
  Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.
 • 6 persoons Wetter bungalow
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.
 • 8 persoons Wiid bungalow
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.
 • Wellness vakantiehuizen
  Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De Vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wireless internet (tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.Alle wellness vakantiehuizen beschikken over tuinmeubilair en centraleverwarming. De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.

Bekijk de vakantiehuizen op het bungalowpark

De Elfstedentocht is gemakkelijk te bereiken; de start in Leeuwarden is 15 autominuten rijden.
Wij zien u graag op camping It Wiid tijdens een eventuele Elfstedentocht.

Informeer naar onze aanbiedingen tijdens de Elfstedentocht!

Accommodatie tijdens de Elfstedentocht huren