Faciliteiten

Faciliteiten op camping It Wiid zijn er genoeg!

Zo kunt u een van onze bootjes huren voor een lekker dagje op het water. Of wat dacht u van een leuke fietstocht door het nationaal park, met de fietsen die we verhuren kunt u alle kanten op. Zo bent u ook snel in andere steden zoals Leeuwarden, Grou of Sneek.  

Ook kunt u uiteraard gebruik maken van ons mooie buitenbad, Heerlijk op een zomerse dag de verkoeling opzoeken. Wat ook bij ons kan is lekker klauteren in de speeltuin of een potje tennis op de tennisbaan.  

Tevens bieden wij ook zeilcursussen aan. In de meivakantie en de maanden juli en augustus worden er zeillessen gegeven op It Wiid, Friesland. Wij geven cursussen in optimisten, dit zijn ideale zeilbootjes voor jeugd 7 tot en met 12 jaar. De kinderen worden de basisprincipes van het zeilen bijgebracht: peddelen met zwaard, sturen, optuigen boot, aanleggen, omslaan etc. Voor meer informatie kunt u op de link klikken zeilcursussen.

Een lekker ijsje of een snack haal je bij onze snackbar de meerpaal.

Ook voor een lekkere lunch of diner kunt u terecht bij restaurant de meerpaal.

Gedurende 6 weken in het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten voor de gasten georganiseerd door ons professionele recreatieteam (TOP Recreatie). Gedurende de dag organiseren zij diverse activiteiten voor jong en oud.

Kortom er is van alles te beleven op camping It Wiid

Op de receptie vind je alle informatie voor een gezellige dag uit. Er liggen diverse folders en er is een bord met posters van activiteiten in de omgeving. Er worden fiets- wandel- en vaarkaarten verkocht en je kunt er wifi-inlogcodes en was- en droogmunten kopen. De receptie is dagelijks geopend van 09:00-17:00 uur (in het hoogseizoen tot 20:00 uur). Op aankomstdagen tot 18:00 uur. Kom je na 17:00 uur aan, neem dan altijd even contact op met de receptie: 0511-539223.