Bootverhuur

Sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s, boten welke u kunt huren bij Bootverhuur Eernewoude.

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Bootverhuur Eernewoude op Camping It Wiid. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.  Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Nergens is Friesland zo mooi als vanaf het water, ervaar het zelf!

Bij het huren van een boot ontvangt u een waterkaart. Op onze website van Bootverhuur Eernewoude vindt u alvast een paar opties voor leuke routes.

Bekijk hier de bootverhuur brochure

Onze vloot:

Antaris55:

De Antaris Fifty5 in trefwoorden? Rank en toch robuust. Stijlvol en toch stoer. Ruimtelijk en toch wendbaar. Voor échte waterliefhebbers
het summum van wat een sloep kan bieden. Het rechte steven en de rubberen stootrand langszij zijn kenmerkend voor deze sloep. Tevens is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort.
De sloep is voorzien van een geïntegreerd zwemplateau. Dankzij de speciale rompvorm is de ligging stabiel. De boot is geschikt voor 8 tot 10 personen.

Antaris55 sloep reserveren

Maril sloep (NXT, 6.25 en 5.70):

De Maril sloep is een veel verkochte en populaire sloep in Nederland. De Maril sloep is een overnaadse polyestersloep met een praktische indeling en fraaie afwerking met teakhout. U kunt de Maril sloep huren voor een dagje varen in Friesland. Iedere Maril sloep is uitgerust met zit- en rugkussens, buiskap, brandblusser, stuurconsole met stuurradbediening, 14pk dieselmotor en een zwemtrap.

Maril 5.70 reserveren   Maril 6.25 reserveren  Maril6 NXT reserveren

Polyvletten en tubs:

Bootverhuur Eernewoude beschikt over 25 motorboten. De polyester motorboten ( tot max. 8 personen) en tubs (4 personen) zijn ideaal voor een gezellig tochtje met vrienden en familie over de Friese wateren.

Polyvlet reserveren   Tub reserveren

Valken:

Er zijn 25 valken te huur, uitgerust met een rolfoksysteem en een 3pk Yamaha buitenboordmotor. De valken zijn niet ouder dan vijf jaar. Geschikt voor 5 personen. Deze valken zijn gaffelgetuigd met 16m2 zeil.

Valk reserveren

Kano’s en SUP’s:

Met de kano’s van Bootverhuur Eernewoude kunt u genieten van het prachtige omliggende natuurgebied en tegelijkertijd lekker actief bezig zijn op het water. U hebt de keuze uit 1 persoonskano’s, 2-persoonskano’s of Canadese kano’s.
Suppen: Deze nieuwste rage op watersportgebied gaat ook bootverhuur Eernewoude niet voorbij. Stand Up Paddling. Nationaal Park De Alde Feanen leent zich prima voor deze nieuwe activiteit op het water. Je staat rechtop het supboard en hebt 1 peddel nodig voor de richting. Het is een full body work out en daarnaast gewoon ook erg leuk om te doen!

Kano- en sup huren