Gezellig hapje eten of take away

Eetcafé de Meerpaal heeft een uitgebreide kaart

Eetcafé de Meerpaal

Zin in snelle hap of genieten van een lekkere maaltijd?Kom dan naar eetcafé de Meerpaal, waar u keuze heeft uit verschillende soorten gerechten. Van verse belegde broodjes, ambachtelijke pannenkoeken en  huisgemaakte pizza’s tot aan diverse dagplates. Er is een aparte kinderspeelhoek waar de kinderen zich prima vermaken. verder organiseert het eetcafé vaak live muziek op zondag, komt er een palingboer langs met vers gerookte paling of kun je op zondag onbeperkt spare ribs eten.

In het hoogseizoen is het eetcafé iedere dag geopend vanaf 11:00 uur. In het voor- en naseizoen worden de openingstijden ter plekke aangegeven. In de periode oktober t/m maart is het eetcafé en snackbar gesloten.

Naast het eetcafé vindt u cafetaria It Wiid waar u terecht kunt voor afhaal pizza’s, snacks en heerlijk softijs en ander ijs.

Corona protocol per 1 juli 2020

Bezoek de website van Eetcafé de Meerpaal

 

Arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit met familie of vrienden. Of moet u een familiedag organiseren? Op It Wiid bieden wij heel veel mogelijkheden! Bekijk onze arrangementen op de site; Dit zijn enkele voorbeelden. Maar wij kunnen natuurlijk ook een programma op maat maken!

Bekijk hier onze arrangementen

 

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.