Volop actie op Camping It Wiid

voor ieder wat wils

Recreatie

Op Camping It Wiid is voldoende vertier voor jong en oud.

Recreatieteam in het hoogseizoen

Gedurende 6 weken in het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten voor de gasten georganiseerd door ons professionele recreatieteam (TOP Recreatie). Gedurende de dag organiseren zij diverse activiteiten voor jong en oud. In de ochtend wordt er geknutseld. ’s Middags gaan we erop uit met een leuke route door het Nationaal Park of wordt er een spel georganiseerd op het voetbalveld. ’s Avonds wordt er een speurtocht uitgezet, ga je op Vossenjacht of doet het gehele gezin mee met een Wampex route. Maar er is ook Zumba of kinderdisco. En natuurlijk 1 x per week bingo. Naast de activiteiten op de camping zelf, gaan we er ook op uit! Een kanotocht met een gids, paardrijden bij de buren of een kennismakingsles met zeilen bijvoorbeeld. U kunt het programma afhalen bij de receptie.

Zeillessen

In de maanden juli en augustus worden er zeillessen gegeven op It Wiid. Onze enthousiaste, gediplomeerde zeilinstructeurs zullen proberen u alle kneepjes van het vak bij te brengen. Het is verstandig de zeillessen al voor aankomst bij te boeken gezien de stijgende populariteit van de cursussen.

Meer informatie over zeilcursussen

Grote speeltuin

Voor de kinderen is er een grote speeltuin (naast het W-veld) waar ze zich prima kunnen vermaken. Er is bijvoorbeeld een groot klim- en klauterkasteel, een glijbaan en een zandbak. Ook zijn er tafeltennistafels aanwezig. Verder zijn er verspreid over de camping nog een aantal speeltoestellen te vinden.

Tennisbaan / sportvelden

Er zijn veel mogelijkheden tot sporten. U kunt gebruik maken van de tennisbaan; tennisballen en -rackets zijn te huur bij de receptie. Er is een volleybalveld, basketveld en een voetbalveld met pannakooi aanwezig op het terrein.

Groot zwembad met superglijbaan en apart kleuterbad

Het ruime openlucht zwembad is vanaf Hemelvaart elke dag geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Het water is tot 25-26 graden verwarmd. Er is een superlange glijbaan met apart kleuterbad waar een waterspeeltuin is.

Meer informatie over het zwembad

Rugzakroutes door Nationaal Park De Alde Feanen

Naast Camping It Wiid vindt u het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen. Vanuit hier worden er ook veel activiteiten georganiseerd met betrekking tot het natuurgebied. Een aanrader is één van de rugzakroutes die worden aangeboden. Informeer bij de balie naar de verschillende mogelijkheden (afhankelijk van leeftijd). Een leuke en leerzame gezinsactiviteit. De routes starten direct voor de camping.

Rugzakroutes

Uitstekende faciliteiten voor kinderen

Familiecamping met diverse faciliteiten voor jong en oud.

Zwembad

Zwembad

Een eigen verwarmd buitenzwembad met glijbaan van 65 meter zorgt voor veel zwemplezier!

Meer informatie
Kindersanitair

Kindersanitair

Een aparte ruimte in het sanitairgebouw speciaal voor kinderen. Lage wasbakken en doucherichels.

Meer informatie
Animatieteam

Animatieteam

Het animatieteam op Camping "It Wiid" organiseert elke dag leuke activiteiten voor uw kinderen.

Meer informatie
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.