Sanitair

Sanitair Camping It Wiid

Het sanitair op de camping is verdeeld over 3 verschillende toiletgebouwen, die goed worden schoongehouden. Deze toiletgebouwen hebben speciale babywascabines. Op de Landtong is geen toiletgebouw aanwezig. Twee van de drie douche- en toiletruimtes zijn nieuw en energiezuinig. De gebouwen beschikken onder andere over vloerverwarming en afzuiging. Het douchen is bij de kampeerprijs inbegrepen. Onze toiletgebouwen worden door onze gasten gewaardeerd met een 9,5!

Sinds 2022 hebben de douches in de twee grote toiletgebouwen (Veld A en Q) nieuwe doucheknoppen. Deze knoppen lopen af (Led verlichting) en je kunt tijdens het douchen max. een minuut pauzeren. Zo heb je meer controle over het douchen en houd je wel doorloop tijdens drukke piek momenten.

 

Naast het Kwetternest vind je de wasruimte met diverse wasmachines en drogers (munten te verkrijgen op de receptie). De camping beschikt over invalide sanitair, hiervoor kun je de sleutel vragen bij de receptie (Let op: je betaalt borg voor de sleutel).