Camping met gratis Wifi

Op zoek naar een camping met draadloos internet? Voor steeds meer mensen wordt wifi op de camping een belangrijke eis. Naast het afwasteiltje hoort de laptop of tablet tegenwoordig tot de standaard kampeeruitrusting. Met wifi op de camping kan je eenvoudig mailen, chatten, muziek downloaden en bellen zoals je van thuis gewend bent.

Camping It Wiid in Friesland beschikt over een draadloos Wifi netwerk. De gehele camping in Friesland heeft Wifi-dekking. In het voorjaar van 2019 is er een geheel nieuw netwerk aangelegd voor nog betere dekking en snellere wifi.

Hoe werkt Wifi op de Camping It Wiid?

Om toegang te krijgen tot het Wifi netwerk van onze camping in Friesland hoef je geen software te installeren. Je ontvangt per gezin 1 gratis WIFI Code per kampeerplaats. Deze wordt per mail verstuurd op de dag van aankomst. Deze code is geschikt voor 1 apparaat. Tussendoor kun je door uit te loggen wisselen met een ander apparaat. (NB: Dit dient wel via een aparte uitlog pagina te gebeuren!) Bij de huur van een vakantiehuis en chalet heb je voor alle gezinsleden gratis WIFI. De woningen hebben een eigen modem.

Tarieven voor draadloos internet

Je kunt over de hele camping gebruik maken van Wifi. Meer toegangscodes nodig? Je kunt bijkopen. De tarieven zijn als volgt:

Code geschikt voor 4 apparaten:

Midweek/weekend€ 15,00
Week€ 22,50

Code geschikt voor 1 apparaat:

Dag€ 2,50
Midweek/weekend€ 5,00
Week€ 7,50
2 weken€ 15,00
Maand€ 25,00
6 maanden€ 60,00
1 jaar€ 90,00

Nadat je bent ingelogd op het Wifi netwerk van Camping It Wiid kun je net als je van thuis gewend bent genieten van een snel draadloos internet.


Wifi op camping in Friesland werkt op basis van ‘Wi-Fi’ de standaard voor draadloos internet. Om snel draadloos te internetten heb je alleen een met Wi-Fi uitgeruste laptop, tablet of ander mobiel apparaat nodig.