Genieten van de Friese meren

Op camping It Wiid, in Eernewoude

Friese meren vakantie

Op zoek naar vakantie aan de Friese meren?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u vakantiepark It Wiid . Dit prachtige park aan de Friese meren, ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen. It Wiid beschikt over kampeerplaatsen welke aan het water gelegen zijn maar ook over bungalows met een eigen aanlegsteiger. Kortom; een ideale plek om een  vakantie aan de Friese meren te vieren!

Direct naar kamperen aan het water

In het gebied voor de Friese meren kan prachtig gevaren worden tijdens u vakantie. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij Camping It Wiid in het Friese meren gebied tijdens uw vakantie een eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers tijdens hun vakantie aan de Friese meren  hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien..

Meer informatie

Vragen of hulp nodig bij een reservering, bel ons!

Accommodaties op Camping "It Wiid"

Vakantiehuis camping

Vakantiehuis camping

Heerlijke ruime vakantiehuizen op het terrein van de camping met alle faciliteiten dichtbij. Geschikt voor 6 en 8 personen.

Vakantiehuizen camping
Verhuurchalets

Verhuurchalets

Heeft u zelf geen tent of caravan of kampeert u liever iets luxer, dan is het huren van een Wiid chalet wellicht een goede keuze.

Chalets it Wiid
Vakantiehuis Buitenplaats

Vakantiehuis Buitenplaats

Naast de camping vindt u Buitenplaats It Wiid. Rustig gelegen gezellige woningen op een eigen kavel met eigen aanlegsteiger.

Vakantiehuizen Buitenplaats

Wat onze gasten zeggen

Heerlijk verblijf in een prachtige omgeving!

Prachtig, het uitzicht over het water. Echt genieten!

- Fam. P. van Ouwenhand

Heerlijke camping in Friesland! Mooie ruime kampeerplaatsen.

- R. van Rozebottel

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.