Gezinscamping aan het water

Bent u op zoek naar een gezinscamping aan het water? Gezinscamping It Wiid is gelegen midden in het Fries meren gebied op een steenworp afstand van Leeuwarden en Drachten. De gezinscamping aan het water beschikt over een verwarmd openlucht zwembad welke vanaf half mei tot begin september iedere dag geopend is. In het zwembad vindt u een superlange glijbaan en een waterspeeltuin voor de kleintjes. Tijdens de zomervakantie is er op de gezinscamping aan het water een recreatieteam actief welke diverse activiteiten voor klein en groot organiseert.

Meer informatie over de camping

Zeilen en bootverhuur

Tevens bestaat er op Camping It Wiid, de mogelijkheid om een zeilcursus te volgen. In de maanden juli en augustus én in de meivakantie worden er zeillessen gegeven op It Wiid.

Camping It Wiid geeft cursussen in optimisten, dit zijn ideale zeilbootjes voor de jeugd tot en met 12 jaar. Vanaf  12 jaar en ouder geeft gezinscamping aan het water cursussen in polyvalken.

It Wiid, gezinscamping aan het water beschikt ook over een moderne vloot boten voor de verhuur. Sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s, boten welke u kunt huren bij Camping It Wiid.  Voor meer informatie:

Website Bootverhuur Eernewoude

Zeilen op de Friese meren bij Camping It Wiid