Hemelvaart-Pinksterenarrangement

Hemelvaart-Pinksteren arrangement?

Bij Camping It Wiid vindt u het Hemelvaart-Pinksteren arrangement voor kamperen. Het Hemelvaart-Pinksteren arrangement loopt van woensdag voor Hemelvaart t/m Pinkstermaandag.
De kosten voor het Hemelvaart-Pinksteren arrangement vindt u hier.

Direct reserveren

Camping It Wiid is een zeer complete camping in Friesland tijdens uw verblijf Hemelvaart Pinksteren. Wij hebben een openluchtzwembad, ruim gesorteerde supermarkt, gezellig eetcafé en cafetaria, bootverhuur en diverse speelplaatsen. Ook de omgeving van Camping It Wiid is van alles te doen tijdens Hemelvaart Pinksteren. De Elf steden liggen op een steenworp afstand en de camping zelf ligt midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Hier kunt u prachtig wandelen, fietsen en vooral varen. Voor de kinderen zijn er leuke rugzakroutes uitgezet net buiten de camping.

Komt u kamperen tijdens Hemelvaart Pinksteren?

Camping It Wiid in Eernewoude heeft zowel standaardplaatsen, comfortplaatsen, comfort plus plaatsen en prachtige plaatsen direct aan het water (o.a. op de landtong.). Alle plaatsen hebben een eigen kast met voorzieningen.

  • Standaardplaatsen zijn met elektra en water: dit zijn de kampeervelden; Z (10 ampère)
  • Landtong: Prachtige plaatsen direct aan het water. Deze plekken hebben 10 ampère en water.
  • Comfortplaatsen  hebben min. 10 ampère stroom ,water, riool : Veld Y en Zomer 14-1, 14-2, 14-3 (aan de Fokkesloot).
  • Comfortplusplaatsen hebben 16 ampère stroom, water, riool en CAI: Veld A, B, C, D, F, W en Q. Zomer 5-1, HT1 t/m HT4.
  • Camperplaatsen: verharde plaatsen op veld S. deze plekken hebben stroom en water.

Bootverhuur It Wiid

Wilt u Friesland vanaf het water leren kennen? Huur dan een boot of neem zelf uw boot mee. Wij verhuren prachtige sloepen, motorboten, valken en kano’s. Bij mooi weer is het ook leuk om eens te gaan Suppen (Stand Up Paddling). Op onze eigen bootverhuur site vindt u meer informatie over de verhuur van boten tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

Bootverhuur It Wiid