Kamperen met Hemelvaart

Kamperen tijdens Hemelvaart, is mogelijk op Camping It Wiid in Friesland!

Camping It Wiid in Friesland biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in het Hemelvaart weekend. Ons terrein is 28 hectare groot en ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. U kunt hier kamperen tijdens Hemelvaart met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Tijdens Hemelvaart boekt u minimaal 4 nachten.

Check direct de beschikbaarheid

Onze camping beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u. De comfortplaatsen hebben allen een eigen kast met voorzieningen. O.a. met water, stroom en CAI. Op de premiumplaatsen staat u prachtig direct aan het water. Op de standaardplaatsen heeft u stroom en op de velden Z ook een eigen waterkraan.

5 sterren faciliteiten tijdens Hemelvaart

Op ons park vindt u diverse voorzieningen die uw vakantie nog leuker maken!Een verwarmd openlucht zwembad, een uitgebreide supermarkt met iedere ochtend warme broodjes en een gezellig eetcafé met cafetaria. Daarnaast vindt u op het terrein een speeltuin, een voetbalveld en tennisbaan. Friesland is het mooist vanaf het water!  U kunt bij ons ook een boot huren, en op ontdekking gaan in ons prachtige Nationaal Park De Alde Feanen. Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s.

Kortom: Camping Friesland “It Wiid” is een camping waar u tijdens het kamperen met Hemelvaart ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt. Kamperen in Friesland, kies voor Camping It Wiid! Heeft u behoefte aan meer luxe en comfort? Wat dacht u van een vakantiehuis aan het water? Vakantiepark It Wiid beschikt over 4-persoons, 6-persoons en 8 persoons luxe vakantiehuizen.

Direct naar vakantiehuizen