Herfstvakantie Friesland

Zoek je een leuke accommodatie voor een verblijf in de herfstvakantie in Friesland? Camping It Wiid is de ideale omgeving tijdens de herfstvakantie in Friesland.

Genoeg te doen tijdens de herfstvakantie

De Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op een steenworp afstand en is een prachtige stad om te bezoeken. Je kan er goed shoppen en er zijn diverse musea te ontdekken; zoals het Fries museum of Fries natuurmuseum (leuk met de kinderen!). of wat dacht je van een beklimming in de Friese “toren van Pisa”de Oldehove! Ga je met de kinderen naar Leeuwarden? Ontdek dan de miniaturepeople en maak een prachtige wandeling door de oude binnenstad. Verder ligt ons vakantiepark midden in Nationaal park De Alde Feanen. Bij mooi weer huurt u een boot en ontdek je Friesland vanaf haar mooiste kant; het water. Maar het park leent zich ook voor mooie wandelingen. Heb je al een ree gespot?

Vakantiehuis huren

It Wiid heeft mooie, ruime 8 persoons bungalows; enkele aan het water. Deze woningen hebben maar liefst vier slaapkamers. Ook zijn er 6-persoons vakantiehuizen beschikbaar met drie slaapkamers. Naast de vakantiewoningen verhuren wij ook 4-persoons chalets. Op Buitenplaats It Wiid vind je de types Wald, Wetter en Wiid. Deze woningen liggen allemaal aan het water en de meeste hebben een eigen aanlegplaats.

Kamperen in de herfstvakantie

Ook de kampeerliefhebber is in de herfstvakantie uiteraard van harte welkom! Camping It Wiid heeft mooie kampeerplaatsen; aan het water maar uiteraard ook iets beschutter.

Kortom; jouw herfstvakantie doorbrengen op It Wiid is zeker een goed idee! Boek vandaag nog een vakantiehuis of kampeerplaats en ontdek prachtig Friesland.