Kamperen met Hond

Uw hond mee op vakantie

Op zoek naar een camping om te kamperen maar waar uw hond ook van harte welkom is?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid. Hier kunt u kamperen met hond in Friesland op een mooie locatie aan het water. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 4000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

Kamperen met Hond

De camping waar u kunt kamperen met hond is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U en uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op It Wiid.

 

Kamperen met Hond - Camping It Wiid

Kamperen met hond – Honden toegestaan op Camping It Wiid*

Op de camping worden honden alleen in overleg toegelaten en dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Tevens is het niet toegestaan om een hekje rondom uw kampeerplaats te zetten waarin de hond vrij kan lopen. Op de camping  waar u kunt kamperen met hond mogen de honden niet alleen bij de tent of caravan aanwezig zijn, ze moeten altijd onder begeleiding zijn. Als een hond om wat voor reden dan ook iemand bijt, dient de hond de camping per direct te verlaten. U bent verplicht bij het uitlaten van de hond een schepje bij u te hebben.
Een schepje is verplicht en gratis bij de receptie verkrijgbaar. In de bungalows op de camping zijn geen huisdieren toegestaan.

* Grote honden zoals Rottweilers, Bouviers, Herders en Dobbermans en andere vecht- en bewakingshonden zijn niet toegestaan op camping It Wiid