Huisje huren Friesland

Een huisje huren in Friesland?

Vakantiepark It Wiid is de ideale omgeving voor het huren van een vakantiehuisje aan het water in Friesland.

U bent het gehele jaar welkom op vakantiepark It Wiid. Wij verhuren vakantiehuisjes in Friesland direct gelegen aan het water. De vakantiehuisjes in Friesland  aan het water liggen midden in het Friese meren gebied.

Onze vakantiehuisjes  in Friesland op It Wiid in Eernewoude zijn onderverdeeld in verschillende types welke u kunt huren. Alle huisjes welke u kunt huren zijn aan het water gelegen:

  1. Huisje huren aan het water op de Camping: 6 persoons bungalows / 8 persoons bungalows
  2. Huisje huren Friesland aan het water op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats: 4 persoons Wald bungalow, 6 persoons Wetter bungalow en de 8 persoons Wiid bungalow

It Wiid beschikt ook over luxe vakantiehuisjes voor de verhuur aan het water met onder andere een sauna en een zonnebank.

Verblijf in uw eigen vakantiehuis in Friesland

U kunt genieten van de prachtige omgeving wanneer u een huisje huurt in Friesland.

Wanneer u een huisje huurt in Friesland heeft u de mogelijkheid om  uw eigen boot mee te nemen, maar u kunt natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.
Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op It Wiid hun hart ophalen en een hengeltje uitgooien.

Een vakantiehuisje huren in het hart van Friesland. Mogelijkheden te over om wat meer van Friesland te zien dan alleen de beroemde meren. Wat dacht u van een dagje naar de Waddeneilanden of gezellig winkelen in een van de fraaie Friese steden. Er is in de omgeving tijdens het huren van een vakantiehuisje in Friesland veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand.
Een huisje huren op It Wiid in Friesland is een ervaring. Dat moet u gewoon doen….

Kortom;  u kunt op vakantiepark It Wiid ruime vakantiehuizen huren in Friesland aan het water!

Voor reserveringen,  Tel: 0511-539223