Vakantiehuis huren met Pinksteren

Verblijf tijdens Pinksteren in een vakantiehuis in Friesland

Op zoek naar een vakantie huisje huren met Pinksteren?

Op Camping It Wiid verhuren wij diverse huisjes met Pinksteren. Deze huizen bevinden zich op Buitenplaats It Wiid. Het gaat om de types Wald, Wetter en Wiid bungalows. Al deze huisjes liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Huurt u via de camping? Dan heeft u de faciliteiten van de camping erbij! Wij hebben een verwarmd zwembad met lange glijbaan, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur en fietsverhuur, een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé! Kortom: Tijdens uw verblijf in een huisje met Pinksteren, ontbreekt het u aan niets!

Boek nu uw vakantiehuisje met Pinksteren via deze link op de website.

Verblijf met uw gezin, vrienden of familie

Wij verhuren zowel vakantiehuizen tijdens Pinksteren op de camping als Buitenplaats. Op de camping staan 4-persoons chalets, 6-persoons vakantiehuizen en 8-persoons vakantiehuizen. Alle chalets en vakantiehuizen bevinden zich dicht bij de 5 sterren faciliteiten van de camping, zoals zwembad, supermarkt en eetcafé.

Pinksteren is een gezellige tijd waarin de camping altijd vol staat. Geniet met vrienden en familie van de omgeving. Kom met z’n allen kamperen op in een vakantiehuis tijdens pinksteren.

De huizen op de Buitenplaats liggen allen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger of een plek in één van de havens (buitenrand). Wij verhuren zowel 4-persoons Wald bungalows, 6-persoons Wetter bungalows en 8-persoons Wiid bungalows. Het park kenmerkt zich vooral door de ruime ligging van de woningen wat veel privacy geeft.

Alle vakantiehuizen beschikken over een tv, tuinmeubilair en centraleverwarming. De inrichting/indeling van de Buitenplaats vakantiehuizen kan onderling verschillen. Alle bungalows en chalets zijn individueel te bekijken op onze website. Kies met voorkeur de leukste bungalow en geniet van alle luxe die het vakantiehuis tijdens pinksteren te bieden heeft.

Naar vakantiehuizen