Leveringsvoorwaarden

Kampeerplaats

 • Onder eigen gezin verstaan wij: ouders en thuiswonende kinderen onder 21 jaar. De tarieven zijn uitsluitend voor jouw eigen gezin met thuiswonende kinderen. Maken andere personen of gezinnen gebruik van jouw caravan of tent, dan zijn deze het normale kampgeld p.p.p.n verschuldigd.
 • Tarieven zijn inclusief B.T.W.
 • Betaling 50% bij reservering en 50% 4 weken voor aankomst (tenzij tussen de reserveringsdatum en aankomstdatum minder dan 8 weken zitten).
 • Minimale leeftijd voor het maken van reserveringen is 25 jaar.

Vertrek kampeerders

De overnachting loopt van ’s middags 13:00 uur tot de volgende dag 12:00 uur. Indien je, buiten het hoogseizoen en de vakanties om, besluit na 12:00 uur te vertrekken doch voor 18:00 uur, kun je een late check-out reserveren op basis van beschikbaarheid. In het hoogseizoen moet de plaats op de dag van vertrek voor 12:00 uur ontruimd zijn.

Het opbouwen van jouw kampeerplaats

Wil je de caravan of tent precies in het midden van jouw plaats zetten. Het midden van de plaats wordt aangegeven door de paal/kast met nummer.

Reservering kampeerplaats

In het hoogseizoen is de minimale reserveringsperiode per plaats 1 week (wisseldagen vrijdag en zaterdag). Als je een speciale kampeerplaats hebt gereserveerd, kunnen wij geen waterdichte garantie geven dat die kampeerplaats, bungalow ter beschikking zal zijn. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor wij een voorbehoud moeten maken. Daarvoor vragen wij begrip.

Online reserveren

Jouw reservering is pas definitief wanneer je binnen 48 uur de definitieve bevestiging van Camping It Wiid hebt ontvangen.

Betaling kampeerplaats

Wij vragen bij een reservering een aanbetaling van 50% en vier weken voor aankomst de resterende 50%. Om jouw vakantie zo prettig mogelijk te laten beginnen, vragen wij je voor aankomst jouw kenteken door te geven, zodat je een drukke incheck kunt overslaan en direct naar jouw kampeerplaats kunt doorrijden om van jouw welverdiende vakantie te genieten. Na het opbouwen van jouw kampeermiddel kun je dan jouw welkomstinformatie ophalen bij de receptie.

Vakantiehuis

 • Tarieven zijn inclusief B.T.W.
 • Betaling 50% bij reservering en 50% 4 weken voor aankomst (tenzij tussen de reserveringsdatum en aankomstdatum minder dan 8 weken zitten).
 • Minimale leeftijd voor het maken van reserveringen is 25 jaar.

De aankomst van bungalows is vanaf 15:00 uur. De uitchecktijd is 10:00 uur.

Online reserveren

Jouw reservering is pas definitief wanneer je binnen 48 uur de definitieve bevestiging van Camping It Wiid hebt ontvangen.

Betaling vakantiehuis

Wij vragen bij een reservering een aanbetaling van 50% en vier weken voor aankomst de resterende 50%.

Annuleringsfonds

Het kan gebeuren dat jouw vakantie reeds lang van tevoren is besproken. Plannen zijn gemaakt, trips zijn uitgestippeld en het hele gezin ziet reikhalzend uit naar de komende vakantie. En dan gebeurt er plotseling iets, waardoor jouw vakantie geen doorgang kan vinden. Wat nu? Geld weg? Dat hoeft niet. Door deel te nemen aan het annuleringsfonds van Camping It Wiid kan men zich de normaal geldende kosten van een gedwongen annulering besparen. Vergoeding via het annuleringsfonds van It Wiid geldt alleen indien één van de volgende redenen van toepassing is:

 • Plotselinge ziekte en/of ongevallen m.b.t. één van de gezinsleden. Doktersverklaring vereist.
 • Ernstige ziekte of sterfgeval in de niet meereizende familie (1e of 2e graad).
 • Onverwachte oproep voor militaire dienst, anders dan in geval van mobilisatie
 • Onvrijwillige werkloosheid van de kostwinner.
 • Belangrijke zaak- of huisschade, waardoor aanwezigheid gewenst is.
 • Onverwachte verhuizing of toekenning van een huurwoning.
 • Het niet kunnen gebruiken van het voor de vakantie bedoelde vervoer- en/of kampeermiddel door diefstal, brand of onverwachte motor- of autoschade binnen drie weken voor de geplande aankomst.
 • In geval dat annulering noodzakelijk is, maar genoemde bepalingen niet van toepassing zijn, zal in overleg met de reserverende getracht worden een passende regeling te treffen.
 • De annuleringsverzekering is geldig tot de dag van aankomst.

Deelname aan het Wiid annuleringsfonds gebeurt automatisch bij voor-reserveringen voor het daaropvolgende jaar als je niet hebt aangegeven dat je hier geen gebruik van wilt maken. Wil je hier geen gebruik van maken dan kun je het bedrag voor annuleringskosten van de aanbetaling aftrekken. Bij online boekingen kun je zelf aangeven of je gebruik wilt maken van het annuleringsfonds (stap 1). Bij telefonische boekingen wordt dit met je besproken. De kosten van deelname bedragen 5% over het totaal verschuldigde bedrag van de gehuurde objecten en worden apart op de reservernig vermeld. Staat het niet op uw reservering, dan hebt u geen annuleringsverzekering. Kosten voor het annuleringsfonds worden niet gerestitueerd.

Voorwaarden

Wij hanteren de Recron standaardvoorwaarden.
Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Leeuwarden en voor ieder te verkrijgen op de receptie. Het is ook mogelijk om de voorwaarden hieronder te downloaden.

 1. Recron voorwaarden

De directie kan een ieder de toegang tot het terrein verbieden of ontzeggen.

Heb je al geboekt? Lees hier ook onze annuleringsvoorwaarden.