It Wiid Top Camping 2020

 Camping It Wiid heeft wederom het predicaat “Europees Top”van de ANWB gekregen. De Top campings halen de maximale score van vijf sterren bij de ANWB-campinginspectie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. In totaal hebben drie campings de titel Top camping in Friesland gekregen. Ook zusterbedrijf de Kuilart is wederom benoemd tot Top camping en heeft vijf sterren ontvangen.

It Wiid mag voor de vierde keer deze titel in ontvangst nemen. Zusterbedrijf de Kuilart ontvangt de titel al meerdere jaren op rij. Voor de familie Bleckman ieder jaar een beloning voor de investeringen die zij doen om beide bedrijven de hoge standaard te geven die vandaag de dag verwacht mag worden bij 5 sterren campings. Zo is It Wiid hard bezig met een herinrichting van hun vaste jaarplaatsen. Vakantiepark de Kuilart bouwt  wederom nieuwe vakantiewoningen. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd op beide bedrijven en blijven de campings meegaan met de laatste trends op het gebied van recreëren.

Kortom: Bent u op zoek naar een 5 sterren camping in Noord Nederland? Dan bent u op Camping It Wiid en Vakantiepark de Kuilart op het juiste adres!