Kampeervakantie Friesland

Een kampeervakantie in Friesland? Kom naar It Wiid in Friesland en geniet van de schitterende omgeving welke een kampeervakantie in Friesland te bieden heeft. Een onvergetelijke kampeervakantie in Friesland waarbij u de mogelijkheid heeft om met u eigen tent of caravan te komen of een van onze vakantiehuizen te huren op It Wiid.

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u It Wiid. Dit prachtige vakantiepark aan het water ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

U wilt uw boot ook meenemen tijdens u welverdiende kampeervakantie? Geen enkel probleem, in het gebied rondom It Wiid kan prachtig gevaren worden. U kunt bij It Wiid ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers tijdens hun kampeervakantie in  Friesland ook hun hart ophalen op It Wiid en een hengeltje uitgooien.

Kampeervakantie Friesland aan het water

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.