Kamperen op 5 sterren camping

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper langskomen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een stacaravan of chalet te huren.

Kamperen in eigen tent of caravan

Camping It Wiid beschikt over 370 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u.

  • Standaard kampeerplaatsen zijn met elektra en water, dit zijn de kampeervelden; J (4 ampère), X (10 en 16 ampère) en Z (10 ampère).
  • Comfort plaatsen hebben 16 ampère stroom, water, riool. TV mogelijk: Veld B t/m, F, K, W en enkele op Q.
  • Premium plaatsen liggen direct aan het water. Landtong: 10 ampère stroom en water. Veld A, Q en HT 16 ampère stroom, water, vuilwaterafvoer. TV mogelijk. Veld Y en Zomer 14-1, 14-2, 14-3 10 ampère stroom, water en vuilwaterafvoer.
  • Camperplaatsen: verharde plaatsen. Deze plekken hebben stroom en water. Alleen bestemd voor campers.

Vele faciliteiten

Camping it Wiid is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U en uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op It Wiid. Kortom: It Wiid is luxe kamperen in Friesland waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

Honden


Honden worden op onze camping alleen in overleg toegelaten en dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Let op; grote honden zoals Rottweilers, Bouviers, Herders, Dobbermans en andere vecht- en bewakingshonden worden niet toegestaan.

In- en uitcheck

U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom op de camping. De uitcheck is voor 12 uur. In het voor- en naseizoen is het wellicht mogelijk om een late check-out te vragen; u kunt dan tot 18:00 uur op de plek blijven staan. Let op; dit is alleen tijdens uw verblijf bij te boeken (op basis van beschikbaarheid).