Junimaand kamperen

Genieten van de prachtige omgeving van Eernewoude tijdens de maand juni? Kom heerlijk een maand kamperen in juni en geniet van de prachtige natuur, de eerste zomerdagen en de rust die dit park u geeft. 5 sterren camping It Wiid biedt u alle faciliteiten voor een complete vakantiebeleving.

De junimaand kamperen bieden wij aan voor € 405,- en loopt van 7 juni t/m 7 juli 2022. 

Faciliteiten in de junimaand

Camping It Wiid onderscheidt zich door haar vele faciliteiten en prachtige ligging in Nationaal Park de Alde Feanen. Geniet van de luxe sanitairgebouwen, zwembad en gezellig eetcafé. Een greep uit onze faciliteiten:

  • Openlucht zwembad met lange glijbaan en apart kinderbad
  • Brede verhuurvloot o.a. sloepen, motorboten en zeilboten
  • Verwarmde sanitairgebouwen, gewaardeerd met een 9,5!
  • Ruim gesorteerde supermarkt met iedere ochtend warme broodjes
  • Gezellig eetcafé en cafetaria met afhaalmenu’s

Kamperen in juni

Camping It Wiid biedt ruime kampeerplaatsen, minimaal 100 m². Op de Q velden zijn de plekken 120 m². Er zijn vele plekken aan het water. Alle plaatsen hebben stroom en water.

Wij maken onderscheid in de volgende plaatsen:

Online reserveren

De junimaand kamperen arrangement kunt u online boeken. Selecteer een datum in juni en een X aantal overnachtingen. In stap 1 kunt u het arrangement aanklikken en wordt de reservering op de juiste datum gezet. Ook kunt u hier zelf een plek uitkiezen via de groene knop onderaan. Maar natuurlijk mag u ook contact opnemen met de receptie.

Wij zien u dit seizoen graag op Camping It Wiid!

Online reserveren