September maand kamperen

Kom in het naseizoen genieten op Camping It Wiid! De gehele maand kamperen in september!

Van 1 september t/m 30 september loopt dit arrangement op 5 sterren camping It Wiid. Het park heeft vele faciliteiten. Geniet ’s ochtends van warme broodjes en een krantje. Pak de fiets naar Grou of naar Burgum of doe helemaal niets en geniet van de laatste mooie zomerdagen die deze maand vaak nog heeft. De supermarkt is de gehele maand nog 7 dagen in de week geopend en in de weekenden ook het restaurant en cafetaria.

Prachtige omgeving

Camping It Wiid is prachtig gelegen in het hart van Nationaal Park de Alde Feanen. Dit laatste Nationaal Park van Nederland kenmerkt zich door de prachtige waterwegen, afgewisseld met meertjes waar mooi gevaren kan worden, zowel met een sloep als zeilboot. Ook zijn er vele wandelpaden door de verschillende polders. Via de uitkijkhutten zie je de vogels en andere waterdieren die dit gebied rijk is.

Heb je zelf een boot, dan kan deze neergelegd worden in één van de vele havens op de camping. Maar wij hebben ook een grote verhuurvloot en kun je gemakkelijk op een mooie nazomerse dag een sloep of andere boot huren.

Kamperen in september

Camping It Wiid biedt ruime kampeerplaatsen, minimaal 100 m². Op de Q velden zijn de plekken 120 m². Er zijn vele plekken aan het water. Alle plaatsen hebben stroom en water. Let op, elektra wordt achteraf apart afgerekend op basis van verbruik.

Wij maken onderscheid in de volgende plaatsen:

  • Standaardplaatsen met water en stroom (veld Z)
  • Comfortplaatsen met water,stroom en riool
  • Premiumplaatsen aan het water

Online reserveren Standaardplaats

Online reserveren Comfortplaats

Online reserveren Premiumplaats