September maand kamperen

Kom in het naseizoen genieten op Camping It Wiid! De gehele maand kamperen in september v.a € 320,-!

Van 1 september t/m 30 september loopt dit arrangement op 5 sterren camping It Wiid. Het park heeft vele faciliteiten. Geniet ’s ochtends van warme broodjes en een krantje. Pak de fiets naar Grou of naar Burgum of doe helemaal niets en geniet van de laatste mooie zomerdagen die deze maand vaak nog heeft. De supermarkt is de gehele maand nog 7 dagen in de week geopend en in de weekenden ook het restaurant en cafetaria.

Prijslijst september kamperen

Standaardplaats € 320,-
Comfortplaats € 340,-
Premiumplaats € 355,-
Toeristenbelasting/ overheidsheffing € 28,50
Huisdier € 25,-
Ligplaats boot € 100,-

Prachtige omgeving

Camping It Wiid is prachtig gelegen in het hart van Nationaal Park de Alde Feanen. Dit laatste Nationaal Park van Nederland kenmerkt zich door de prachtige waterwegen, afgewisseld met meertjes waar mooi gevaren kan worden, zowel met een sloep als zeilboot. Ook zijn er vele wandelpaden door de verschillende polders. Via de uitkijkhutten zie je de vogels en andere waterdieren die dit gebied rijk is.

Heeft u zelf een boot, dan kan deze neergelegd worden in één van de vele havens op de camping. Maar wij hebben ook een grote verhuurvloot en kunt u gemakkelijk op een mooie nazomerse dag een sloep of andere boot huren.

Kamperen in september

Camping It Wiid biedt ruime kampeerplaatsen, minimaal 100 m². Op de Q velden zijn de plekken 120 m². Er zijn vele plekken aan het water. Alle plaatsen hebben stroom en water.

Wij maken onderscheid in de volgende plaatsen:

Online reserveren

De maand september kamperen arrangement kunt u online boeken. Selecteer een datum in september en een X aantal overnachtingen. In stap 1 kunt u het arrangement aanklikken en wordt de reservering op de juiste datum gezet. Ook kunt u hier zelf een plek uitkiezen via de groene knop onderaan. Maar natuurlijk mag u ook contact opnemen met de receptie.

Wij zien u dit seizoen graag op Camping It Wiid!

Online reserveren