Kamperen in het naseizoen

Kamperen het naseizoen

Op zoek naar een mooie kampeerplaats tijdens het naseizoen? Camping It Wiid is gelegen in het hart van de Friese meren en ideaal voor kamperen in het naseizoen. Vanaf Camping it Wiid kan prachtig worden gevaren. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.

5-sterren camping middenin Friesland

Camping It Wiid is een 5 sterren watersportcamping in het hart van Friesland met uitstekende faciliteiten tijdens het kamperen in het naseizoen; moderne sanitairgebouwen met vloerverwarming, een grote bootverhuur vloot en een uitgebreide supermarkt met iedere ochtend warme broodjes in september. Daarnaast is er een gezellig eetcafé.

Arrangementen tijdens het naseizoen

Tijdens het naseizoen hebben wij een aantrekkelijk september arrangement waar u zeer voordelig de gehele maand uw camper of caravan kunt neerzetten op de camping. Wilt u een aantal nachten komen kamperen? profiteer dan van ons aantrekkelijke laagseizoen tarief.

Wij hebben standaard kampeerplaatsen met water en stroom maar ook comfort(plus) plaatsen met extra veel amperes, CAI en riolering voor uw afvalwater. Op de landtong (water en 10 Amp. stroom) staat u prachtig aan het water en geniet u van de langsvarende boten. Daarnaast hebben wij nog een speciaal camperveld (verharde plaatsen).

Naar kamperen    Direct reserveren

 

Vakantiehuis huren in het naseizoen

Op Camping It Wiid kunt u niet alleen kamperen ook bieden wij diverse accommodaties aan. De vakantiehuizen worden het gehele jaar verhuurd; de chalets (4-personen) tot eind oktober. De huizen en chalets hebben alles in huis voor een heerlijke vakantie in Friesland aan het water. Kom genieten in het naseizoen in één van de 6 of 8 persoons huizen of in een chalet. Voor de koudere avonden hebben natuurlijk alle woningen en chalets verwarming. De keuken is zeer uitgebreid en beschikt over een vaatwasser. Ook verhuren wij vakantiehuizen op de Buitenplaats. Deze particuliere woningen hebben een gezellige inrichting en allemaal een eigen aanlegsteiger.

Extra voordeel: Tijdens het laagseizoen hanteren wij een extra 20% korting op de huurprijs op de woningen van de Buitenplaats: 55+ of jonge gezinnenkorting.

Naar vakantiehuizen    Direct reserveren

Wat onze gasten zeggen

100% tevreden gasten, daar gaan we voor!

Prachtig, het uitzicht over het water. Echt genieten!

- Fam. P. van Ouwenhand

Heerlijke camping in Friesland! Mooie ruime kampeerplaatsen.

- R. van Rozebottel

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.