Kerstvakantie Friesland

Vier kerstvakantie in Friesland

Op zoek naar een gezellige accommodatie tijdens de kerstvakantie Friesland? Op camping en Buitenplaats It Wiid vindt u diverse vakantiehuizen om samen met uw gezin kerst te vieren. Geniet van de rust en ruimte rondom het park en maak lange wandelingen door Nationaal Park De Alde Feanen.

Activiteiten in de kerstvakantie

Vakantiehuizen kerst

Op camping It Wiid vindt u ruime 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen. Camping It Wiid heeft een rustige ligging en u loopt zo het Nationaal park in. Sommige woningen (5 t/m 10) liggen direct aan het water en geniet u de hele dag van een prachtig uitzicht. De 6-persoons woningen hebben drie slaapkamers en de 8-persoons maar liefst 4 slaapkamers. Deze laatste zijn dan ook erg geschikt voor twee gezinnen. Vier uw kerstvakantie in Friesland!

Op Buitenplaats It Wiid vindt u 4, 6, en 8-persoons woningen. De Wald bungalow (4 persoons) zijn een 2-onder-1 kap woning en hebben een bedstee en twee slaapkamers boven. De Wetter is een vrijstaande woning geschikt voor 6 personen en de Wiid bungalow is de grootste en voor 8 personen geschikt. Alle woningen (ook op de camping) hebben een vaatwasser en gratis WIFI.

Naar vakantiehuizen

Omgeving Eernewoude

Wilt u uw kerstvakantie vieren in een rustige omgeving? Dan bent u op It Wiid op het juiste adres. Tijdens de winter is het park zeer geschikt voor rustzoekers. Maak het gezellig in uw vakantiehuis na een heerlijke wandeling in de natuur. Toch iets meer vertier? Leeuwarden, de prachtige hoofdstad van Friesland, ligt op 15 autominuten rijden en is echt een bezoek waard. Ook Dokkum ligt in de buurt. of wat dacht u van een bezoek aan één van de andere Friese Elfsteden. Zeer sfeervol tijdens deze dagen. Aanschuiven bij een kerstdiner? in de omgeving en in Eernewoude zelf zijn diverse restaurants die een kerstmenu serveren. Wij geven u graag tips.

Direct reserveren voor de kerstvakantie

Oud en nieuw vieren in Friesland

Uw verblijf met kerst verlengen of juist op zoek naar een vakantiehuis tijdens de jaarwisseling? Vier oud en nieuw op It Wiid! Camping It Wiid is vuurwerkvrij en als uitzondering zijn tijdens deze feestdagen uw huisdieren ook welkom. Zo heeft niet alleen u, maar ook uw hond, een rustige jaarwisseling. De woningen liggen zo ver achterop het park, dat u weinig overlast zult hebben van vuurwerk in de omgeving.

NB: Tijdens Oud en Nieuw 2021/2022 zijn de woningen op it Wiid al volgeboekt. Wel zijn er nog woningen vrij op ons zusterbedrijf De Kuilart. Ook dit park is vuurwerkvrij. 

Vuurwerkvrij park It Wiid