Landtong plaatsen

Wilt u direct aan het water staan? Onze kampeerplaatsen op de Landtong hebben een directe ligging aan het water (m.u.v. landtong 165 t/m 168). Deze plekken zijn zelfs uniek in het waterrijke Friesland! De boten varen de hele dag langs uw plek! U ziet uw ogen uit.

De landtong plaatsen zijn voorzien van stroom en water. Het dichtstbijzijnde toiletgebouw is ongeveer 5 minuten lopen (over de brug bereikbaar met fiets of wandelend). De landtong valt onder de premium plekken.

Prijslijst kamperen

Onze camping beschikt over een openluchtzwembad , een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé. Daarnaast is er een snackbar voor afhaalmaaltijden of een lekker ijsje. Wij hebben sinds 2008 ruime en verwarmde sanitairgebouwen. Door onze gasten gewaardeerd met een ruime 9!

Wilt u een bootje huren? Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten en kano’s. Maak een prachtige tocht de NP Alde Feanen. u zult versteld staan hoe prachtig Friesland is! U kunt bij ons op het terrein fietsen en huren en sinds 2015 ook E-bikes. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje; Denk daarbij aan de pontjesroute en aan het fietsknooppunten netwerk van de ANWB.

Reserveer uw landtongplaats online!