Kamperen op de Landtong?

Volop waterplezier voor de deur

Landtong plaatsen

Wilt u direct aan het water staan? Onze kampeerplaatsen op de Landtong hebben een directe ligging aan het water (m.u.v. landtong 165 t/m 168). Deze plekken zijn zelfs uniek in het waterrijke Friesland! De boten varen de hele dag langs uw plek! U ziet uw ogen uit.

De landtong plaatsen zijn voorzien van stroom en water. Het dichtstbijzijnde toiletgebouw is ongeveer 5 minuten lopen (over de brug bereikbaar met fiets of wandelend). Het tarief van de landtong is gelijk aan de comfortplaatsen.

Prijslijst kamperen

Onze camping beschikt over een openluchtzwembad , een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé. Daarnaast is er een snackbar voor afhaalmaaltijden of een lekker ijsje. Wij hebben sinds 2008 ruime en verwarmde sanitairgebouwen. Door onze gasten gewaardeerd met een ruime 9!

Wilt u een bootje huren? Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten en kano’s. Maak een prachtige tocht de NP Alde Feanen. u zult versteld staan hoe prachtig Friesland is! U kunt bij ons op het terrein fietsen en huren en sinds 2015 ook E-bikes. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje; Denk daarbij aan de pontjesroute en aan het fietsknooppunten netwerk van de ANWB.

Reserveer uw landtongplaats online!

Camping t Wijd is een super camping. Keurig net sanitair, vriendelijk personeel, aanlegplaats voor de boot dichtbij en genoeg faciliteiten!!.Kortom: wij hebben genoten!!

- Fam. de Vries

Camping is fantastisch, ruime plaatsen, uitstekend sanitair, prachtige omgeving, volop vis en vaarmogelijkheden. Ook erg leuk voor jonge kinderen.

- Fam. Kempen

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.