Last minute Hemelvaart 2020

Op zoek naar een leuke vakantiewoning last minute tijdens Hemelvaart?

Op camping en buitenplaats It Wiid bieden wij een 20% last minute korting op onze woningen tijdens Hemelvaart 2020.
Wij verhuren 4-persoons (type Wald), 6 persoons (type Wetter) en 8-persoons (type Wiid) vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid. Alle woningen hebben een prachtige ligging aan het water met (meestal) een eigen aanlegsteiger. De huizen hebben een nette inrichting en alle comfort voor een gezellig last minute hemelvaart weekend. Op zoek naar een vakantiehuis aan het water? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Geniet van 20% Last Minute korting op deze prachtige woningen! Wacht niet te lang; het gaat om de laatste vrije woningen!

Wald vakantiehuis:

De wald vakantiehuis is een gezellige 2-onder-1 kap en heeft twee slaapkamers en een bedstede. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras en alle woningen liggen direct aan het water. De meeste woningen hebben een eigen aanlegsteiger (met uitzondering van de buitenrand).

Wetter vakantiehuis:

De Wetter vakantiewoning is een vrijstaande woning met eigen aanlegsteiger (met uitzondering van de buitenrand). De Wetter bungalow heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en op de begane grond een bedstede. In de badkamer is een bad met aparte douche. Er is een apart toilet. De woningen liggen op ruime kavels en hebben dus ruime tuinen die je bereikt via openslaande deuren vanuit je woonkamer.

Wiid vakantiehuis:

De Wiid vakantiehuis onderscheidt zich door een derde slaapkamer op de begane grond (i.p.v. bedstede) en heeft op de eerste verdieping een extra badkamer. Een heerlijke ruime woning voor een last minute verblijf tijdens hemelvaart. Ook de Wiid bungalow ligt prachtig aan het water met (meestal) een eigen steiger.

Meer informatie vakantiehuizen     Online boeken