Meivakantie Friesland

Verblijf tijdens de meivakantie middenin Friesland!

Zoekt u een leuke accommodatie voor een verblijf in de meivakantie in Friesland? Camping It Wiid is de ideale omgeving tijdens de meivakantie in Friesland.

Camping It Wiid heeft mooie kampeerplaatsen aan het water en ruime bungalows tijdens uw meivakantie in Friesland. U kunt kiezen uit 6-persoons en 8-persoons bungalows op de camping of 4-, 6- en 8-persoons bungalows op Buitenplaats It Wiid. U kunt zwemmen, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving. Ook is er in de omgeving tijdens de meivakantie in Friesland veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom uw meivakantie in Friesland kunt u goed doorbrengen op Camping It Wiid.

Verken de Friesland tijdens de meivakantie

In het gebied rondom Camping It Wiid kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij camping It Wiid tijdens de meivakantie uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op It Wiid in de meivakantie in Friesland hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Boek nu uw verblijf! »


Vragen of hulp nodig bij een reservering, bel 0511-539223