Kamperen in het naseizoen

Kamperen het naseizoen

Op zoek naar een mooie kampeerplaats tijdens het naseizoen? Camping It Wiid is gelegen in het hart van de Friese meren en ideaal voor kamperen in het naseizoen. Vanaf Camping it Wiid kan prachtig worden gevaren. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.

5-sterren camping middenin Friesland

Camping It Wiid is een 5 sterren watersportcamping in het hart van Friesland met uitstekende faciliteiten tijdens het kamperen in het naseizoen; moderne sanitairgebouwen met vloerverwarming, een grote bootverhuur vloot en een uitgebreide supermarkt met iedere ochtend warme broodjes in september. Daarnaast is er een gezellig eetcafé.

Arrangementen tijdens het naseizoen

Tijdens het naseizoen hebben wij een aantrekkelijk september arrangement waar u zeer voordelig de gehele maand uw camper of caravan kunt neerzetten op de camping. Wilt u een aantal nachten komen kamperen? profiteer dan van ons aantrekkelijke laagseizoen tarief.

Wij hebben standaard kampeerplaatsen met water en stroom maar ook comfortplaatsen met extra veel amperes, CAI en riolering voor uw afvalwater. Op de premiumplaatsen (water en  stroom) staat u prachtig aan het water en geniet u van de langsvarende boten. Daarnaast hebben wij nog een speciaal camperveld (verharde plaatsen).

Naar kamperen

 

Vakantiehuis huren in het naseizoen

Op Camping It Wiid kunt u niet alleen kamperen ook bieden wij diverse accommodaties aan. De vakantiehuizen worden het gehele jaar verhuurd; de chalets (4-personen) tot eind oktober. De huizen en chalets hebben alles in huis voor een heerlijke vakantie in Friesland aan het water. Kom genieten in het naseizoen in één van de 6 of 8 persoons huizen of in een chalet. Voor de koudere avonden hebben natuurlijk alle woningen en chalets verwarming. De keuken is zeer uitgebreid en beschikt over een vaatwasser. Ook verhuren wij vakantiehuizen op de Buitenplaats. Deze particuliere woningen hebben een gezellige inrichting en allemaal een eigen aanlegsteiger.

 

Naar vakantiehuizen