Naseizoenplaats in Friesland

Kamperen in het naseizoen?

Camping It Wiid beschikt over ruim opgezette kampeerplaatsen. Sta je graag op een beschut plekje of gaat jouw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water?

  • Standaard kampeerplaatsen zijn met elektra en water, dit zijn de kampeervelden; J (4 ampère), X (10 en 16 ampère) en Z (10 ampère).
  • Comfort plaatsen hebben 16 ampère stroom, water, riool. TV mogelijk: Veld B t/m, F, K, W en enkele op Q.
  • Premium plaatsen liggen direct aan het water. Landtong: 10 ampère stroom en water. Veld A, Q en HT 16 ampère stroom, water, vuilwaterafvoer. TV mogelijk. Veld Y en Zomer 14-1, 14-2, 14-3 10 ampère stroom, water en vuilwaterafvoer.
  • Camperplaatsen: verharde plaatsen. Deze plekken hebben stroom en water. Alleen bestemd voor campers.

 

Vele faciliteiten

Camping it Wiid is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur. Jullie hoeven je dus niet te vervelen op It Wiid. Kortom: It Wiid is luxe kamperen in Friesland waar je ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

Honden

Honden worden op onze camping alleen in overleg toegelaten en dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Let op; grote honden zoals Rottweilers, Bouviers, Herders, Dobbermans en andere vecht- en bewakingshonden worden niet toegestaan.

Kamperen op een mooie naseizoenplaats in Friesland aan het water? Camping It Wiid is gelegen in de provincie Friesland en heeft prachtige naseizoenplaatsen in Friesland in het hart van de Friese meren. Vanaf Camping it Wiid kan dan ook heerlijk worden gevaren. Er zijn goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen naar uw naseizoenplaats in Friesland. maar natuurlijk kan u ook een boot huren via onze receptie.

5-sterren camping in het hart van Friesland

Camping It Wiid is een 5 sterren watersportcamping in Friesland met uitstekende faciliteiten tijdens het kamperen in het naseizoen; verwarmd buitenbad met glijbaan, moderne sanitairgebouwen met vloerverwarming, en de verhuur van boten tijdens uw naseizoenplaats in Friesland.

Voor vragen of verdere informatie, bel ons! Tel; 0511-539223

 

Naseizoenplaats Friesland