Nieuw in de verhuur – 8 persoons Wellness familie bungalow

8 persoons Wellness familie bungalow

NIEUW in de verhuur; Zeer ruime 8 persoons wellness familie bungalow op Buitenplaats It Wiid in Eernewoude!

De woning is zeer geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. U kunt veilig genieten van dit waterrijke park met een geheel omheinde tuin. Daarbij komt dat de woning niet direct aan het water ligt maar u toch uw boot naast of voor de woning kunt neerleggen. Het beste van beiden! Verder beschikt de woning over een kinderbedje (geen linnen), aankleedtafel en kussen, kinderstoel en traphekje. Alle stopcontacten zijn kindveilig gemaakt en er is speelgoed aanwezig zowel in de tuin als binnen.

Bungalow met sauna en zonnebank

Voor de volwassenen zijn er een infrarode sauna en zonnehemel aanwezig. Tevens beschikt de woning over gratis internet. Deze bungalow is extra ruim (grootte van 2 x type wald bungalow (4persoons) ) dus u kunt er ook voor kiezen om met twee gezinnen te komen of opa en oma mee te nemen.

Bungalowpark Buitenplaats It Wiid

Het ultieme startpunt van een wel verdiende vakantie
De bungalow ligt op bungalowpark Buitenplaats It Wiid. Dit park is gelegen in het hart van het unieke merengebied in Friesland, Nationaal Park de Alde Feanen. Het nationaal park onderscheidt zich door zijn rijke natuur en prachtige vaarwegen. Ideaal om met een sloep of zeilboot er op uit te gaan, maar u kunt hier ook prachtig kanovaren, wandelen en fietsen. Eernewoude ligt in het hart van Friesland; Leeuwarden, Sneek en Dokkum liggen op een steenworp afstand; zeker een bezoek waard! Tevens kunt u als gast van deze familiewoning gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping, o.a. het openlucht zwembad en in de zomervakantie het recreatieteam. U kunt hier ook bootjes huren (sloepen,valken en motorbootjes, kano’s)

De indeling van de vakantiewoning is als volgt:

  • Bijkeuken en hal
  • Ruime woonkamer met open keuken (o.a. vaatwasser, combimagnetron, senseoapparaat en koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en vriezer)
  • Slaapkamer beneden
  • Toilet
  • Boven:
  • 3 slaapkamers;
  • Ruime badkamer met bad en aparte inloopdouche, dubbele wastafel, handige tafel met aankleedkussen
  • Apart toilet

De prijs is gelijk aan die van de Wiid bungalow.

Wellness bungalow 7 persoons

7 persoons Wellness bungalow