Nieuwe verhuurchalets op It Wiid

Chalet huren in Friesland

Sinds april 2018 is Camping It Wiid 10 verhuurchalets rijker! Deze prachtige Arcabo chalets zijn geschikt voor 4 personen en liggen aan de oude Ringvaart van Eernewoude. Daarmee gaat Camping It Wiid met haar tijd mee betreffende de groter worden vraag van verhuurobjecten.

De chalets it Wiid zijn geplaatst op het X veld en daarmee levert de camping wel enkele kampeerplaatsen in. Echter de vraag naar verhuurobjecten wordt ieder jaar groter en de chalets zijn een mooie oplossing voor gasten die wel graag het kampeergevoel willen maar de luxe van een vakantiewoning.

De Wiid chalets beschikken over een ruime woonkamer met grote raampartijen dat voor veel lichtinval zorgt. De moderne keuken heeft alles in huis voor een fijne vakantie; een combi-magnetron, vaatwasser en volledige inventaris. Verder hebben de chalets twee slaapkamers en een badkamer. Het terras van de chalets is voorzien van tuinmeubilair en zonwering is aanwezig. Een boot kan natuurlijk mee naar dit prachtige waterrijke gebied en een ligplaats is dan ook inbegrepen in de prijs. De chalets zijn verder huisdier- en rookvrij.

Als gast van It Wiid chalet mag u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten van deze prachtige camping zoals het verwarmde buiten zwembad en lange glijbaan, het animatieteam in de zomervakantie, de uitgebreide supermarkt met iedere ochtend warme broodjes en het gezellige eetcafé. Camping It Wiid bevindt zich midden in Nationaal Park de Alde Feanen; een prachtig gebied om te varen met een sloep of motorbootje. Ook kan er goed gezeild worden. Verder zijn er vanaf de camping direct wandelwegen en fietspaden om de prachtige omgeving nog beter te ontdekken. De Friese steden Leeuwarden en Dokkum liggen op een steenworp afstand en absoluut een bezoek waard.

Kortom, wilt u uw vakantie doorbrengen in Friesland maar heeft u niet een eigen kampeermiddel? Boek dan deze Wiid chalets en u ervaart gegarandeerd dit 5 sterren camping gevoel!

Meer informatie betreffende prijzen en beschikbare periodes vindt u op de website:

Meer informatie verhuurchalets it Wiid