Pasen 2021

Kom tijdens het Paasweekend genieten op It Wiid en geniet van 20% last minute korting op uw vakantiehuis of chalet!

Pasen 2021 is dit jaar van 2 t/m 6 april en start daarmee samen met het toeristisch seizoen. Er zijn op het park nog enkele vakantiehuizen vrij en u profiteert nu van een extra 20% last minute korting. Dit geldt zowel voor de 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen op de camping, de 4-persoons chalets en de woningen op Buitenplaats It Wiid.

Genoeg te doen op het park!

Vanaf heden is de supermarkt op het park geopend en kun je tijdens het Paasweekend genieten van heerlijke warme broodjes bij je ontbijt. Ook is de snackbar geopend voor afhaalmaaltijden. Tijdens de Pasen wordt er ook een Paasbrunch en Paasdiner aangeboden. Maak uw Pasen extra feestelijk op deze manier!

En hoewel wij in een semi-lockdown zitten, is er tijdens de Pasen genoeg te beleven. Op de receptie hebben wij leuke rugzakroutes in het Nationaal Park. Daarnaast raden wij de miniaturewalk in Leeuwarden aan. Samen met uw kinderen op zoek naar kleine poppetjes in muren en hekwerken. En je maakt ondertussen een prachtige stadswandeling door de hoofdstad van Friesland. Ook park Vijversburg is een aanrader. Op de receptie geven wij u graag meer tips!