Kamperen Pasen

Start van het seizoen: Pasen

Bent u op zoek naar een mooie en gezellige camping in Friesland tijdens Pasen? Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijk Paasweekend! Met kampeerplaatsen aan het water te midden van Nationaal Park De Alde Feanen bent u verzekerd van een heerlijk lang weekend tijdens Pasen.

Kamperen met Pasen op It Wiid:

Op Camping It Wiid vindt u diverse kampeerplaatsen. Alle plaatsen hebben stroom en water. De comfortplaatsen hebben daarnaast riolering en zelfs CAI aansluiting. De Premiumplaatsen hebben een prachtige ligging aan het water. tevens hebben wij 10 verharde camperplaatsen.

Boek nu voor het Paasweekend

 

Kamperen met eigen tent, caravan of camper

Onze camping beschikt over meer dan 350 plaatsen waaronder een groot aantal direct aan het water.  Tijdens Pasen kunt u een boot huren, fietsen, wandelen in nationaal park de Alde Feanen en genieten van de prachtige omgeving. De supermarkt en restaurant zijn vanaf Pasen ook weer geopend.  Tevens is er in de omgeving van de camping tijdens Pasen veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom, Pasen  kunt u goed doorbrengen op Camping It Wiid te Eernewoude (Friesland).

Camping Pasen gezocht… kies voor Camping It Wiid

Genieten van een heerlijke Paasweekend op de camping in Friesland, boek dan tijdig uw vakantie bij Camping It Wiid. Heeft u vragen of hulp nodig bij een reservering, bel ons op 0511-539223 of ga naar: