Persbericht Top Camping 2017

Vakantiepark De Kuilart en Camping It Wiid door de ANWB uitgeroepen tot Top Camping 2017

Anwb Top Camping 2017

Vakantiepark De Kuilart in Koudum en zusterbedrijf Camping It Wiid in Eernewoude hebben beide de titel “Top Camping” behaald met een maximale score van vijf sterren. Dit is woensdag 7 december 2016 officieel bekend gemaakt in de nieuwste classificatie van de ANWB.

Camping It Wiid en Vakantiepark De Kuilart staan bekend om hun nette accommodaties, ruime kampeerplaatsen gelegen aan het water en uiteraard de uitstekende faciliteiten. Daarnaast is de omgeving ideaal voor watersport, wandelen en fietsen.

De titel “Top Camping” is de opvolger van de titel “Best Camping”, een naam die eerder uit werd gegeven door de ANWB en ADAC gezamenlijk. De reden dat de titel “Best Camping” dan ook niet meer wordt gebruikt is omdat beide nu hun eigen inspecties uitvoeren. De campings krijgen de kwalificatie voor één jaar en mogen zichzelf in 2017 dan ook “ANWB Top Camping” noemen.

Vakantiepark De Kuilart ontvangt deze titel al meerdere jaren op rij; voor Camping it Wiid is het de eerste keer dat zij deze titel ontvangen. Voor beide parken een kroon op hun werk; ieder jaar investeren de bedrijven op hun parken om de kwaliteit te waarborgen en te verhogen. De titel is een bevestiging voor het harde werken en de investeringen van de afgelopen jaren.

Bij Camping It Wiid zijn ze deze winter druk bezig met de herindeling van de chaletplaatsen aan het water, wat zorgt dat het park weer een geheel ander aanzicht krijgt. Op Vakantiepark De Kuilart is goed te merken dat alle veranderingen en vernieuwingen die na de aankoop door de familie Bleckman zijn doorgevoerd, en nog steeds gaande zijn, als zeer positief worden ervaren door de gasten. Er worden op dit moment zes huizen vervangen door nieuwe moderne woningen, passend bij de kwaliteitsvraag van tegenwoordig. Ook wordt er weer een deel van de haven vernieuwd, een vervolg van de herinrichting die in 2015/2016 al heeft plaatsgevonden.

De titel is voor de eigenaren van It Wiid, Ton en Joke Bleckman, uiteraard een cadeautje voordat zij met pensioen gaan en hun dochter, Annelie, de algemene leiding op het park overneemt. De twee broers, Wouter en Huub, zullen de dagelijkse leiding op Vakantiepark De Kuilart op zich nemen. Gezamenlijk zullen zij er dan naar streven deze vijf sterren beoordeling en de kwaliteit die daarbij behoort te behouden op deze twee familiebedrijven.