Kamperen met Pinksteren

Wilt u kamperen tijdens Pinksteren?

Kom kamperen op Camping It Wiid tijdens Pinksteren. Wij hebben voor ieder wat wils!

Camping It Wiid is een prachtige camping om te kamperen met Pinksteren. Wij bieden plaatsen aan het water maar ook beschutte plaatsen en plaatsen dichtbij de voorzieningen. Onze camping beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, De keuze is aan u. Tijdens Pinksteren boekt u minimaal 3 nachten kamperen.

Wij hebben zowel plekken direct aan het water als meer beschutte plekken. Verder heeft u de keuze tussen Comfortplaatsen waar u uw eigen kast met voorzieningen (water, stroom, afvoer afvalwater en CAI) heeft, standaardplaatsen (stroom en vaak ook water) of plaatsen direct bij het water, onze populaire premiumplekken. Ook zijn er camperplaatsen beschikbaar (verharde plaatsen); deze plekken zijn per nacht boekbaar.

Direct reserveren

5 sterren faciliteiten tijdens Pinksteren

Er zijn diverse voorzieningen tijdens het kamperen met Pinksteren, waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. U kunt bij ons ook een boot huren, en zo Friesland vanaf het water te verkennen tijdens het kamperen met Pinksteren. Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s. Verder heeft Camping It Wiid twee luxe toiletgebouwen. Uw vakantieverblijf ligt in het hart van Friesland. Mogelijkheden te over om wat meer van Friesland te zien dan alleen de beroemde meren. Camping It Wiid is gelegen midden in natuurgebied de Alde Feanen. Dit gebied is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. Het gebied is varend het best te bekijken. Kom kamperen met Pinksteren en geniet van dit prachtige park!

Faciliteiten It Wiid    Omgeving It Wiid

Vakantiehuis huren

Naast kamperen, heeft Camping It Wiid ook diverse vakantiewoningen en chalets. Tijdens Pinksteren een bungalow huren? Bekijk de volledige beschikbaarheid op onze website en boek direct online. Onze chalets zijn geschikt voor 4 personen en de woningen variëren van 4 tot 8 personen. Wij verhuren zowel woningen op de camping als de Buitenplaats.

Naar vakantiehuizen