Dit zeggen onze gasten over ons

Hemelvaart beloofde een mooie dag te worden en ipv fietsen wilden we de dag aan het water doorbrengen. Camping it Wiid heeft aan alle verwachtingen voldaan. Van te voren in checken werkt prima. Van te voren je plek uitzoeken is een aanbeveling, want er zijn een aantal top plekken. Wat een verkeer op het water. Het lijkt alsof heel Nederland een bootje heeft. Op de camping kun je bootjes huren, er is een supermarkt en een snackbar. Heb je een grote boot, geen probleem met de takel ligt ie zo in het water. Wij gaan zeker nog een keer! (bron: Tripadvisor)

Knaus710

Bungalow voor 8 personen was perfect. Zowel boven als beneden apart toilet. Woonkamer is royaal en bedden zijn wat aan de zachte kant. Beddengoed en handdoeken zijn van goede kwaliteit. Wij hadden een zeilboot en sloep gehuurd. Ook het huren van kano’s is mogelijk om het prachtige gebied De Alde Feanen te ontdekken. (bron: Zoover)

Anoniem

Wij hebben een familieweekend gehad, daarom een huisje gehuurd voor 8 personen. Het huisje ligt direct aan het water, midden in een natuurgebied, écht mooi. Je kunt er fietsen, wandelen, bootje varen, gewoon gezellig bij elkaar zijn en nog veel meer. Minpunt vinden wij dat er geen oven/magnetron in het huisje is. Positief: je wordt hartelijk ontvangen, de communicatie is helder (zowel digitaal als persoonlijk) en het huisje is schoon, kortom fantastisch. (bron: Zoover)

Mevrouw Buruma

De hele maand september geweest. Wij kunnen geen minpuntje bedenken! Van de receptie tot de schoonmakers, van de bootverhuurders tot de winkelbeheerder, ze waren allen heel vriendelijk. Dat daarbij de toiletgebouwen superschoon zijn en …… voorzien van toiletpapier, de douches heerlijk warm en het gebouw verwarmd zijn, maakt het verblijf tot een feestje! Volgend jaar komen we weer! (bron: Zoover)

Dolf

Geweldige camping. Mooie plaatsen; uitstekend, vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkel met veel artikelen; restaurant prima. Alle reden om volgend jaar zeker weer terug te komen! (bron: Zoover)

Mevrouw E. Riemann

Een prachtig huisje. Goede locatie om te vissen. Mooie omgeving om te fietsen. Prachtig vaarwater (bron: Zoover)

Familie Kooijman