Schaats-arrangement It Wiid

Eindelijk winter in Nederland! En de schaatsen kunnen uit het vet. De komende vorstperiode staat garant voor veel ijsplezier. En waar kan dat beter dan in Friesland? In Eernewoude, Nationaal park De Alde Feanen, kan vaak al snel geschaatst worden. De Jan Durkspolder is ondergelopen land en groot genoeg voor een dag schaatsplezier. En als het doorzet…het natuurgebied Alde Feanen, bestaande uit kleine vaarwegen afgewisseld met grote plassen, is een genot voor de schaatsliefhebber. Zowel beginners als de professionals. Friesland is water, water, water. En dat betekent de komende tijd dus ijs, ijs, ijs…

Boek een vakantiewoning met iedere dag aankomst en vertrek

Boek één van de vele vakantiewoningen. op It Wiid en loop of slee direct naar het natuurijs. Op camping It Wiid verhuren wij 6-persoons en 8-persoons vakantiewoningen direct bij het water, midden in Nationaal Park De Alde Feanen. U loopt direct het ijs op. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de aankomstdagen flexibel (ma t/m vrijdag) en verblijf is minimaal 2 nachten. Ook verhuren wij vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid; deze liggen allen direct aan het water. Wij verhuren 4-persoons Wald, 6-persoons Wetter en 8-persoons Wiid woningen.

Vakantiehuis met huisdier

Wilt u graag een huisdier mee? Boek dan één van de woningen op Buitenplaats It Wiid. In sommige woningen zijn huisdieren toegestaan.