Seizoen 2013

Seizoen 2012 loopt op zijn einde. Wij zijn inmiddels al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2013. Wij hebben onze website (www.wiid.nl) inmiddels aangepast,  er kan vanaf nu dan ook weer online geboekt voor het seizoen 2013!

Direct boeken

Ons aanbod op Camping It Wiid in 2013

Kampeerplaats

Wij bieden u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een stacaravan of chalet te huren.

Camping It Wiid beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u.

Gedurende 6 weken in het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten voor de gasten georganiseerd door ons recreatieteam.

U kunt het programma begin juli afhalen bij de receptie.

Accommodaties

Bungalows  
Vakantiepark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vakantiehuizen aan het water. Het park is gelegen in het prachtige natuurgebied De Alde Feanen.

Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. It Wiid beschikt over 4-persoons vakantiehuizen, 6-persoons vakantiehuizen en 8 persoons vakantiehuizen.

Onderstaand een overzicht van de verschillende types vakantiehuizen op Vakantiepark It Wiid.

Bungalow Camping  
Camping It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande vakantiehuizen aan het water. Het park is gelegen in het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Camping It Wiid beschikt over ruim opgezette 6-persoons en 8 persoons vakantiehuizen. Het 6 persoons vakantiehuis kent de volgende indeling: woonkamer, badkamer met douche en ligbad en een apart toilet. De bovenverdieping telt drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Het 8 persoons vakantiehuis heeft de volgende indeling: een grote woonkamer, badkamer met douche en ligbad, toilet, één tweepersoons slaapkamer en een bijkeuken. Boven bevinden zich drie tweepersoons slaapkamers en een douche met toilet

Bungalow Buitenplaats 
Buitenplaats It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap vakantiehuizen aan het water.
Onze vakantiehuizen op de Buitenplaats zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar. It Wiid beschikt over 4-persoons, 6-persoons en 8 persoons vakantiehuizen.

Wald bungalow (4 persoons, twee onder één kap)
Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet.
Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

Wetter bungalow (6 persoons, vrijstand)
Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet .
Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

Wiid bungalow (8 persoons, vrijstaand)
Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.
Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden

Wellness bungalows (4, 5 of 6 persoons)
Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De Vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wireless internet (tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto.

Boek een van onze prachtige vakantiehuizen op It Wiid in Eernewoude (Friesland). De woningen zijn goed verzorgd en staan op prachtige locaties!

Stacaravans 
Camping It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van stacaravans aan het water. Op ons terrein staan diverse particuliere stacaravans en chalets, die verhuurd worden door de eigenaar.
Wanneer u wilt verblijven op onze camping maar geen eigen tent of caravan heeft, biedt een stacaravan een goed alternatief.

Bootverhuur

Een boot huren in de prachtige omgeving van Eernewoude? Ga op ontdekkingsreis met één van onze Maril sloepen, valken, polyestervletten of kano’s!  U vaart door het hart van het unieke natuurgebied Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. Via onze website www.bootverhuur-eernewoude.nl kunt u een boot reserveren voor tijdens uw verblijf.

Zeillessen

In de maanden juli/augustus en in de meivakantie worden worden er zeillessen gegeven op It Wiid. Er worden cursussen gegeven in de optimist, dit zijn ideale bootjes voor de jeugd tot en met 12 jaar.
Vanaf 12 jaar en ouder geven wij cursussen in de polyvalk. De cursussen bestaan uit 4 dagdelen (maandag t/m donderdag) van 2 uren. Voor opgave of verdere informatie kunt u contact opnemen met de receptie van It Wiid.  Tel; 0511-539223

Fietsverhuur

Net zoals in voorgaande jaren kunt u in 2013 ook weer gebruik maken van onze fietsverhuur. Voor meer informatie https://www.wiid.nl/faciliteiten/fietsverhuur/